deCodre Dan mai 18, 2021

Meet our team: Vicențiu Bogdan, HR Consultant

Vicențiu, colegul nostru de la Sibiu, a absolvit facultatea Lucian Blaga din Sibiu, specializarea Resurse Umane, și îi place foarte mult sa călătorească, să se plimbe în natură și să citească.

Citește articolul

Vicențiu-Egon Bogdan a absolvit facultatea Lucian Blaga din Sibiu, specializarea Resurse Umane. Îi place foarte mult sa călătorească, să se plimbe în natură și să citească. Este un împătimit al sporturilor cu motor și de asemenea, este pasionat de tot ceea ce înseamnă tehnică și IT. Spune despre el că este spontan, că are încredere că se poate descurca în orice situație și că datorită abilităților și experienței dobândite până acum, este destul de greu să ajungă în situații care să îl ia prin surprindere.

Care sunt principiile după care te ghidezi în viața ta?

Cred că aș putea să le rezum în câteva fraze: „The sky is the limit!” (Limita e cerul!)
„Învață din greșelile tale și nu te demoraliza”, „Nu exista nu pot” și nu în ultimul rând „Omul cât traiește învață”.

Găsești în munca ta zilnică multe lucruri care ți se par motivante?

La job mă motivează cel mai mult faptul că nu sunt două zile la fel! Lucrez într-un mediu foarte dinamic în care nu te poți plictisi. Fiecare zi aduce cu ea noi provocări, fapt ce mă tine tot timpul focusat. Totodată, prin munca mea am ocazia sa întâlnesc tot felul de oameni, fie ei candidați sau clienți cu care începem colaborări de succes. Nu sunt rare situațiile când ajungem să legam prietenii solide după un prim contact profesional, dacă pot să îl denumesc așa strict. Un al punct foarte important de menționat este colectivul! Echipa din care fac parte este formată din oameni foarte faini, fie ca vorbesc de colegii din Sibiu, sau de colegii din celelalte județe. Mă înțeleg foarte bine cu toți și găsesc în ei tot suportul de care am nevoie!

Cum ai ajuns să lucrezi în domeniul resurselor umane?

Mai întâi au fost studiile, desigur. Apoi, am început activitatea în acest domeniu în urmă cu aproape 4 ani. Am aplicat atunci pentru un program de internship la o companie multinațională din Sibiu și pas cu pas am început să învăț cu ce se mănâncă aceasta meserie.

Cum a început colaborarea ta cu Ascent Group?

De 3 ani m-am alaturat echipei Ascent Group. Pot spune că aici am învățat cu adevărat ce înseamnă HR-ul și mi-a plăcut! Cel mai mult îmi place interacțiunea cu oamenii, faptul că domeniul este dinamic și că nu este o munca monotona. Îmi place ca fiecare zi vine cu provocări noi ce te „obligă” sa te autodepășești și sa evoluezi constant.

Cum vezi viitorul Ascent Group?

Cum văd Ascent-ul în viitor? Pot spune că în plina ascensiune! În acești 3 ani de când sunt parte a echipei Ascent Group am sesizat faptul ca nu am încetat niciodată sa ne perfecționăm și să ne dezvoltam ținând mereu pasul cu noile tendințe. Ascent este o companie ce investește foarte mult în oameni și în tehnologie, fiind o companie de top din sectorul serviciilor de consultanță. Consider ca va fi in continuare o companie de succes și că vom fi percepuți în continuare, ca un partener de încredere ce oferă servicii de înaltă calitate clienților săi.