Cariere

Într-o companie de consultanță cea mai importantă resursă sunt oamenii.

Suntem o echipă de profesioniști, cu expertiză pluridisciplinară și competențe pe diverse arii de business, întotdeauna dornică să întâlnească și să lucreze cu oameni pasionați de munca lor, care doresc să își dezvolte cariera în cadrul firmei noastre.

Într-o companie de consultanță cea mai importantă resursă sunt oamenii. Iar pentru că ceea ce oferim noi clienților este expertiza noastră, sursa cea mai credibilă pentru experienţa de afaceri sunt cei care şi-au demonstrat deja eficacitatea în propria lor activitate, generând succes. Consultanţii Ascent Group dețin o bogată experienţă de afaceri, acumulată până la cele mai înalte nivele manageriale, în unele dintre cele mai prestigioase companii din Europa de Est.

Ne dorim să cunoaștem oameni la fel de entuziaști și pasionați de dezvoltarea atât personală cât și a oamenilor și a organizațiilor cu care lucrează. Reunim persoane cu experienţă de decizie în domeniile dezvoltării afacerilor, consultanţei financiare, consultanţei juridice şi resurselor umane fiind pregătiți să răspundem oricăror provocări legate de performanţa afacerilor.

Dacă ești interesat de un job în cadrul companiei Ascent Group completează formularul de mai jos, iar dacă vrei să vezi locurile de muncă disponibile la unul din clienții noștri vizitează pagina Jobs, destinată proiectelor de recrutare.

Mediu dinamic de învățare

Deschidere spre dobândirea know-how-ului necesar pentru rezolvarea unei multitudini de probleme complexe.

Echipă entuziastă de profesioniști

O echipă compusă din profesioniști cu o expertiză pluridisciplinară și competențe pe diverse arii de business.

Rețea și expunere internațională

Oportunitatea de a evolua constant lucrând pe proiecte desfășurate atât pe plan local cât și internațional.

Esți interesat de un job?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact, spune-ne ce te face potrivit pentru acest job, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

  • Adaugă CV-ul tău (PDF, DOC, DOCX)
    Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 50 MB.

    CLIENȚII ȘI PARTENERII NOȘTRI