Organizații non-guvernamentale

Gestionare mai eficientă operațiunilor și tehnici pentru a ieși în evidență într-un mediu competitiv.

Cu o experiență vastă în domeniu, echipa Ascent ajută organizațiile non-profit să își transforme țelurile în proiecte de succes, oferind o înțelegere aprofundată a leadershipului, finanțării, personalului și provocărilor practice cu care se confruntă. Oferim o gamă cuprinzătoare de servicii valoroase, integrate, care le sporesc impactul și eficacitatea.

În același timp, adaptăm asistența noastră pentru a se potrivi nevoilor dvs., indiferent dacă doriți un răspuns practic la problemele actuale sau o gândire nouă asupra provocărilor viitoare care sunt greu de gestionat.

Credem mult în acest domeniu și în importanța sa pentru schimbări sustenabile în societate. De aceea, consultanții noștri să ajută organizațiile să își definească sensul și misiunea, își creioneze strategiile, să-și construiască planuri financiare și bugete, dar și să își recruteze și motiveze echipele. În proiectele noastre, încercăm de asemenea să construim punți între nevoile de CSR ale unor companii mari și abilitatea de a derula acest tip de proiecte de către ONG-uri. 

Esți interesat de acest sector?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre nevoile companiei tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

,,În 2012 Minimold a deschis o fabrică la Timișoara, care a reprezentat un succes deosebit, un succes care nu ar fi putut fi posibil fără ajutorul și sfaturile primite din partea Ascent Group, și în mod apecial a Adelei Cristea și a echipei sale excepționale”.

Charles J. Lobkowicz

President and CEO, Minimold SpA

,,Ascent Group este un partener mereu deschis la nevoile noastre, care ne ajută să ne dezvoltăm în siguranță. Comunicarea consultanților Ascent cu membrii echipei noastre este foarte bună, oferindu-ne soluții la provocările pe care le întâmpinăm în activitatea financiar-contabilă. Pentru noi, Ascent Group este un partener de 5 stele.”

George Manoilă

General Manager, Deninstal