Hoteluri și turism

Strategii de business viabile care obțin o distanțare fundamentală față de concurență.

Această industrie înfruntă o multitudine de provocări și situații care necesită dezvoltarea unei strategii de business viabile care obține o distanțare fundamentală față de concurență. Companiile trebuie să învețe și să dezvolte capacitatea de a reacţiona rapid la schimbările comportamentale ale cumpărătorilor. 

Mai mult decât atât, companiile / furnizorii trebuie să aibă mereu în vedere schimbările pieței pentru a face față provocărilor majore. Acestea sunt influențate în mare parte de concurența numeroasă și schimbările reglementărilor în domeniu.

Echipa Ascent oferă servicii de consultanță eficiente, practice și integrate acestui sector dinamic, competitiv și orientat către client. Ne bazăm pe o experiență vastă în acest domeniu, dobândită de-a lungul anilor, ajutând companii naționale și internaționale în luarea deciziilor profesionale corecte. 

Esți interesat de acest sector?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre nevoile companiei tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

,,În 2012 Minimold a deschis o fabrică la Timișoara, care a reprezentat un succes deosebit, un succes care nu ar fi putut fi posibil fără ajutorul și sfaturile primite din partea Ascent Group, și în mod apecial a Adelei Cristea și a echipei sale excepționale”.

Charles J. Lobkowicz

President and CEO, Minimold SpA

,,Ascent Group este un partener mereu deschis la nevoile noastre, care ne ajută să ne dezvoltăm în siguranță. Comunicarea consultanților Ascent cu membrii echipei noastre este foarte bună, oferindu-ne soluții la provocările pe care le întâmpinăm în activitatea financiar-contabilă. Pentru noi, Ascent Group este un partener de 5 stele.”

George Manoilă

General Manager, Deninstal