Finanțe și bănci

O strategie clară, un model de afaceri și de operare remarcabil și o execuție disciplinată.

Instituțiile financiare se confruntă cu provocări de piață fără precedent. Veniturile și sursele de profit se schimbă. Presiunile costurilor cresc. Modelele de afaceri se transformă. Comportamentele clienților evoluează. În același timp, autoritățile de reglementare pun industria sub un control tot mai mare.

Unele instituții mențin sau îmbunătățesc profitabilitatea, în timp ce altele nu se adaptează. Pentru a avea succes în această industrie este nevoie de o strategie clară, un model de afaceri și de operare remarcabil și o execuție disciplinată. 

Ascent Group ajută băncile și clienții de servicii financiare de toate dimensiunile și tipurile să navigheze printr-un mediu în continuă schimbare oferindu-le suport pe parte de inovare a proceselor și serviciilor oferite pieței, identificării nevoilor reale a clienților și dezvoltării de noi servicii. Echipa Ascent Group are o vastă experiență în formarea angajaților din domeniul financiar-bancar pentru îmbunătățirea abilităților de comunicare, negociere și vânzare, dar și de formare a echipelor de management din acest domeniu. 

Esți interesat de acest sector?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre nevoile companiei tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

,,În 2012 Minimold a deschis o fabrică la Timișoara, care a reprezentat un succes deosebit, un succes care nu ar fi putut fi posibil fără ajutorul și sfaturile primite din partea Ascent Group, și în mod apecial a Adelei Cristea și a echipei sale excepționale”.

Charles J. Lobkowicz

President and CEO, Minimold SpA

,,Ascent Group este un partener mereu deschis la nevoile noastre, care ne ajută să ne dezvoltăm în siguranță. Comunicarea consultanților Ascent cu membrii echipei noastre este foarte bună, oferindu-ne soluții la provocările pe care le întâmpinăm în activitatea financiar-contabilă. Pentru noi, Ascent Group este un partener de 5 stele.”

George Manoilă

General Manager, Deninstal