Parteneriate

Construirea de parteneriate stă la baza filosofiei noastre de business.

Printre partenerii noștri se numără atât companii pe care le reprezentăm în România sau Estul Europei, cât și companii alături de care dezvoltăm proiecte pentru clienții noștri.

Filosofia noastră de business pornește de la faptul că pe de o parte clienții noștri au nevoie de servicii integrate, pentru a-și rezolva cât mai multe probleme în același loc, dar în același timp au nevoie de servicii cât mai personalizate pe nevoile lor reale. Așa că am construit o rețea de parteneri pe care îi reprezentâm în exclusivitate în România sau Estul Europei pentru a oferi servicii de tipul “one-stop shop” adaptate permanent la realitățile lor de zi cu zi.

Atunci când clienții noștri au nevoie de expertiză specializată pe domenii care nu fac parte din obiectul nostru de activitate derulăm proiecte alături de Exact Business Solution, Rainfall și VAPRO România.

Design Thinkers Academy

Design Thinkers Academy livrează atât programe de training cât și proiecte în domeniul inovației, service design, design thinking, employee experience etc., cu scopul de a facilita echipe și comunități pluridisciplinare în a genera schimbări pozitive facând trecerea de la o orientare strictă pe produs și vânzări la o orientare spre servicii și oameni. Ascent Group este din 2017 unul din co-fondatorii Design Thinkers Academy în Europa de Est.

Vezi website-ul

The Farrell Company

The Farrell Company este compania nr. 1 în lume în cercetarea practicilor antreprenoriale și predarea de programe de training în antreprenoriat. Larry Farrell este un autor internațional de succes în domeniul literaturii de business, fiind cel mai cunoscut și citat autor în domeniul antreprenoriatului și intraprenoriatului. Ascent Group este reprezentatul exclusiv al The Farrell Company in Europa de Est plus țările de limbă germană din Europa (Germania, Austria și Elveția).

Vezi website-ul

Krauthammer

Krauthammer este unul dintre cei mai importanți furnizori globali de programe de training, cu un vast portofoliul de soluții pentru dezvoltarea capitalului uman. Ascent Group are o colaborare de succes cu Krauthammer, de peste 15 ani, în numeroase proiecte derulate în comun pentru clienții Krauthammer din diferite țări din Europa de Est (România, Serbia, Bulgaria, etc) pentru companii din diverse domenii de activitate: automotive, manufacturing, cosmetice, FMCG, logistică, pharma, IT, etc.

Vezi website-ul

EPSN Workforce group Recruitment Network

EPSN Workforce crede cu tărie în colaborare și în conectarea oamenilor; credem în schimbarea vieții în bine. Noi ghidăm candidații și clienții în căutarea lor de creștere profesională la nivel mondial, în principal în sectoarele: medicale & sănătate, IT, inginerie și tehnice & construcții. Utilizarea unei rețele internaționale extinse pentru a efectua recrutarea transfrontalieră, ne permite să aducem un serviciu cu adevărat unic și eficient. Oferim soluții totale în recrutarea internațională, inclusiv transfer și sprijin.

EPSN Recruitment Network. We are stronger, working together

Vezi website-ul

Identity Compass

Identity Compass® este un instrument inovativ de profiling care înregistrează modul în care oamenii iau decizii în situaţii tipice de muncă, evidenţiază ceea ce îi motivează pe angajaţi şi obiectivele lor profesionale, determinând domeniile în care o persoană va face performanţă precum şi domeniile în care performanța poate fi îmbunătăţită. Ascent Group este reprezentantul exclusiv al Identity Compass în România, Serbia, Bulgaria și Rep. Moldova din 2006.

Vezi website-ul

Link HR

LinkHR este o agenție specializată în executive search, head hunting și recrutare de personal care oferă soluții complete companiilor în toate activitățile legate de organizarea afacerii. Cu sediul central în Italia, LinkHR operează în diferite țări din Europa, printr-o rețea de companii partenere. Ascent Group este partenerul exclusiv al LinkHR în România, Serbia, Bulgaria și Rep. Moldova.

Vezi website-ul

Exact Business Solution

Cu experiență de peste 10 ani în marketing research, EXACT Business Solutions oferă o gamă largă de metode, tehnici și instrumente de cercetare atât pentru studii cantitative, cât și calitative. Echipa EXACT are în componența sa experți în domenii precum marketing, sociologie, psihologie, matematică, informatică, comunicare, facilitare, studiile și workshop-urile desfășurate fiind întotdeauna însoțite de strategii de marketing și recomandări.

Vezi website-ul

Rainfall

Rainfall este o agenție de consultanță de branding și design, care ajută companiile să se poziționeze pe piață, în noua eră digitală venind cu soluții reale și profitabile pentru client / utilizator / cumpărător. Compania furnizează servicii complete, cu ajutorul unei echipe de experți și creativi, ajutând organizațiile să ajungă la rezultatele dorite prin intermediul mai multor canale de comunicare.

Vezi website-ul

VAPRO România

VAPRO România este parte a grupului olandez VAPRO International, cu o experiență de peste 20 de ani la nivel european în dezvoltarea și implementarea de proiecte finanțate din fonduri europene sau naționale. În România portofoliul Vapro cuprinde sute de clienți din diverse industrii și peste 150 de milioane de euro finanțare nerambursabilă obținută pentru aceștia, începând cu anul 2007.

Vezi website-ul

CLIENȚII ȘI PARTENERII NOȘTRI