Distribuție

Consultanță în managementul afacerii pe plan național și internațional, cu un nivel ridicat de integrare.

Cuvântul specific acestui domeniu de activitate este rapiditatea. Acest sector întâmpină în permanență schimbări precum: intensificarea procesului de globalizare generală, expansiunea constantă a infrastructurii în ţările dezvoltate şi presiunea exercitată de către consumatori pentru a livra produsele din ce în ce mai rapid, care aduc provocări majore pentru operatorii din acest sector.

Pentru a-şi păstra cota de piaţă la nivel naţional şi internaţional companiile au nevoie de un nivel înalt de orientare către client precum şi de îmbunătăţirea și dezvoltarea serviciilor de logistică oferite.

În domeniul distribuției vorbim de calitate, promptitudine dar și de o bună gestionare operațiunilor desfășurate în cadrul companiei și o bună organizare a echipei. Ascent Group oferă consultanță în managementul afacerii pe plan național și internațional, cu un nivel ridicat de integrare, prin abordări și soluții care scad șansele de a întâmpina riscuri financiare și operaționale. De asemenea, oferim servicii de formare a echipelor din cadrul companiilor de distribuție, pentru a face față cât mai bine provocărilor în creștere din această industrie. 

Esți interesat de acest sector?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre nevoile companiei tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

,,În 2012 Minimold a deschis o fabrică la Timișoara, care a reprezentat un succes deosebit, un succes care nu ar fi putut fi posibil fără ajutorul și sfaturile primite din partea Ascent Group, și în mod apecial a Adelei Cristea și a echipei sale excepționale”.

Charles J. Lobkowicz

President and CEO, Minimold SpA

,,Ascent Group este un partener mereu deschis la nevoile noastre, care ne ajută să ne dezvoltăm în siguranță. Comunicarea consultanților Ascent cu membrii echipei noastre este foarte bună, oferindu-ne soluții la provocările pe care le întâmpinăm în activitatea financiar-contabilă. Pentru noi, Ascent Group este un partener de 5 stele.”

George Manoilă

General Manager, Deninstal