Imobiliare și construcții

Oferim asistență permanentă privind domeniul de imobiliare și construcții atât pe plan național cât și internațional.

Echipa Ascent are o expertiză vastă în domeniul imobiliare și construcții și furnizează servicii către investitori, dezvoltatori, consultanți în imobiliare, topografi și arhitecti. Avem know-how-ul necesar pentru rezolvarea unei multitudini de probleme complexe și oferim soluții inovatoare pentru identificarea oportunităților de creștere ale afacerii.

Administrarea unui business care aparține acestui sector implică un grad ridicat de riscuri. Pentru a vă derula liniștiți afacerile este important să aveți în vedere toate aspectele acestui mediu, respectând cerințele impuse de această industrie care presupune o calitate a serviciilor la un nivel cât mai ridicat. 

Serviciile noastre de consultanță vă ajută să derulați afacerea în siguranță, cu convingerea că respectați normele legale, dar în același timp sunteți protejați de riscurile care pot apărea. Nu în ultimul rând, oferim soluții pentru dezvoltarea echipelor, în așa fel încât acestea să facă cât mai bine față provocărilor legate de comunicarea cu clienții, derularea proceselor de vânzări și negociere. 

Esți interesat de acest sector?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre nevoile companiei tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

,,În 2012 Minimold a deschis o fabrică la Timișoara, care a reprezentat un succes deosebit, un succes care nu ar fi putut fi posibil fără ajutorul și sfaturile primite din partea Ascent Group, și în mod apecial a Adelei Cristea și a echipei sale excepționale”.

Charles J. Lobkowicz

President and CEO, Minimold SpA

,,Ascent Group este un partener mereu deschis la nevoile noastre, care ne ajută să ne dezvoltăm în siguranță. Comunicarea consultanților Ascent cu membrii echipei noastre este foarte bună, oferindu-ne soluții la provocările pe care le întâmpinăm în activitatea financiar-contabilă. Pentru noi, Ascent Group este un partener de 5 stele.”

George Manoilă

General Manager, Deninstal