Infrastructură

Asistență și suport pe probleme administrative și de management, pe tot parcursul derulării activității.

Proiectele din sectorul infrastructurii implică investiții de mare amploare și necesită cele mai bune strategii pentru a veni în întâmpinarea numeroaselor provocări care pot apărea pe parcurs. Cu experiență vastă atât pe plan național, cât și internațional, Ascent Group este în măsură să ofere servicii care întâlnesc cerințele și respectă condiţiile acestei pieţe care este în permanentă schimbare.

Această piaţă este deţinută de către jucătorii tradiţionali care adesea pun bariere serioase în calea pătrunderii pe piaţă a noilor companii.  Chiar şi jucătorilor tradiţionali le sunt impuse cerințe de a atinge un nivel de eficienţă tot mai ridicat. 

Pentru a preîntâmpina eventualele provocări care pot apărea, oferim servicii de consultanţa financiară, juridică și de management pentru acest domeniu de activitate. Echipa noastră deține cunoștințele și experiența necesară pentru a gestiona cu succes provocările prezente în acest domeniu.

Esți interesat de acest sector?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre nevoile companiei tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

,,În 2012 Minimold a deschis o fabrică la Timișoara, care a reprezentat un succes deosebit, un succes care nu ar fi putut fi posibil fără ajutorul și sfaturile primite din partea Ascent Group, și în mod apecial a Adelei Cristea și a echipei sale excepționale”.

Charles J. Lobkowicz

President and CEO, Minimold SpA

,,Ascent Group este un partener mereu deschis la nevoile noastre, care ne ajută să ne dezvoltăm în siguranță. Comunicarea consultanților Ascent cu membrii echipei noastre este foarte bună, oferindu-ne soluții la provocările pe care le întâmpinăm în activitatea financiar-contabilă. Pentru noi, Ascent Group este un partener de 5 stele.”

George Manoilă

General Manager, Deninstal