Servicii profesionale

Accent pe eficiența operațională - maximizând oportunitățile și reducând în același timp costurile. 

Piața practicilor profesionale suferă în prezent modificări structurale majore. Clienții cer mai mult pentru mai puțin și multe firme răspund cu accent pe eficiența operațională – maximizând oportunitățile și reducând în același timp costurile. 

Schimbarea cerințelor clienților, așteptărilor angajaților, dezvoltarea rapidă a tehnologiei și alți factori externi vor schimba natura locurilor de muncă și a competențelor necesare în viitor. Firmele trebuie să mențină o bază sănătoasă de clienți și să își diferențieze serviciile de concurență. 

Multe industrii și modele de afaceri riscă să fie perturbate din cauza dezvoltărilor tehnologice rapide, care permit noi modele de afaceri, înlocuind vechile canale de distribuție și schimbând modul în care oamenii și companiile interacționează între ele. Echipa Ascent oferă clienților servicii suport și soluții la problemele și oportunitățile unice cu care se confruntă în industria de servicii profesionale.

Esți interesat de acest sector?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre nevoile companiei tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

,,În 2012 Minimold a deschis o fabrică la Timișoara, care a reprezentat un succes deosebit, un succes care nu ar fi putut fi posibil fără ajutorul și sfaturile primite din partea Ascent Group, și în mod apecial a Adelei Cristea și a echipei sale excepționale”.

Charles J. Lobkowicz

President and CEO, Minimold SpA

,,Ascent Group este un partener mereu deschis la nevoile noastre, care ne ajută să ne dezvoltăm în siguranță. Comunicarea consultanților Ascent cu membrii echipei noastre este foarte bună, oferindu-ne soluții la provocările pe care le întâmpinăm în activitatea financiar-contabilă. Pentru noi, Ascent Group este un partener de 5 stele.”

George Manoilă

General Manager, Deninstal