Despre noi

Suntem un grup de companii de consultanță în afaceri și training, fondat în România, la Arad, în anul 2005, și care s-a extins de-a lungul anilor în mai multe orașe din țară și regiune.

Echipa Ascent Group este formată din consultanți cu experiență, dobândită atât în interiorul grupului nostru de firme, cât și în anii de activitate profesională derulată în alte companii de renume.

Filosofia noastră de business pornește de la faptul că pe de o parte clienții noștri au nevoie de servicii integrate, pentru a-și rezolva cât mai multe probleme în același loc, dar în același timp au nevoie de servicii cât mai personalizate pe nevoile lor reale.

Una dintre prioritățile noastre este să oferim servicii suport de tipul “one stop shop” pentru clienții care deschid o companie în țările din regiune (România, Rep. Moldova, Bulgaria și Serbia) și care au nevoie de rezolvarea tuturor problemelor administrative (servicii juridice, de contabilitate și de resurse umane integrate) într-un singur loc.

Pentru clienții noștri este foarte important faptul că avem o expertiză pluridisciplinară și competențe pe diverse arii de business, așa încât se pot baza pe noi pentru rezolvarea unei multitudini de probleme complexe.

Companiile care fac parte din grupul Ascent, derulându-și activitatea sub brandul Ascent Group sunt Ascent Human Capital SRL, Ascent Finance SRL , Ascent Sibiu SRL și Ascent Group International SRL.

Evoluția noastră

Expertiză pluridisciplinară și competențe pe diverse arii de business, dobândite în peste 15 ani de activitate.

Valorile noastre

În centrul preocupărilor noastre este clientul și livrarea serviciilor la un standard ridicat de calitate și cu un nivel ridicat de integrare.

Personalizare și unicitate

Știm că fiecare client este unic, prin urmare adaptăm permanent serviciile noastre la realitățile lor de zi cu zi.

Cum o facem

Rolul nostru, la Ascent Group, este de a oferi companiilor servicii suport pentru afaceri (cum sunt de exemplu serviciile juridice, de contabilitate, administrare de personal și salarizare) la un standard ridicat de calitate și cu un nivel ridicat de integrare.

Trăim o eră a specializării, în care companiile, pentru a fi competitive, trebuie să se concentreze cât mai mult pe activitățile din core business. Pentru toate celelalte servicii au nevoie de furnizori de calitate. Iar pentru acele servicii care sunt conexe e întotdeauna un avantaj să le aibă externalizate către un singur furnizor, pentru a evita sincopele, lipsurile de comunicare și lipsurile în asumarea responsabilităților.

De ce o facem

Clientul nostru este în centrul tuturor preocupărilor noastre. Am construit o gamă complexă de servicii pornind de la nevoile clienților și adaptându-le permanent la realitățile lor de zi cu zi. Una dintre prioritățile noastre este atenția la detalii și adaptarea serviciilor la specificul și “metabolismul” fiecărui client. Știm că fiecare client este unic și prețuim asta.

Mai mult, suntem conștienți de faptul că serviciile de consultanță, prin natura lor, necesită o foarte bună înțelegere a metabolismului fiecărei organizații (istorie, valori, echipă, etc) și alegerea acelor abordări și soluții care se potrivesc cu adevărat acestui context. În același spirit, în domeniul formării profesionale suntem un furnizor care pune un accent foarte mare pe calitate, foarte atent la nevoile clienților și care creaza programe de dezvoltare personalizate pe specificul acestora.

Când vorbim despre programele noastre de training, considerăm că lucrurile care ne diferențiază sunt faptul că nu livrăm programe standard, replicabile oricărui client sau domeniu, ci foarte customizate fiecărei industrii/nevoi/tipologii de client și faptul că avem formatori cu o experiență practică consistentă în domeniile pe care le abordează și care sunt foarte pasionați de ceea ce fac.

CLIENȚII ȘI PARTENERII NOȘTRI