Certificări

Experiența și know-how-ul echipei noastre sunt confirmate și prin numeroasele certificări obținute de-a lungul anilor.

La Ascent Group considerăm că este important să învățăm mereu lucruri noi, de la cei mai buni, și în același timp să oferim clienților noștri garanția calității.

De-a lungul anilor am fost mereu preocupați să dobândim know-how în toate domeniile de activitate în care activăm. Astfel, am căutat cele mai bune programe de formare la nivel internațional și am obținut certificări recunoscute atât la nivel regional cât și global.

Nu în ultimul rând, activând în câteva domenii cu reglementări stricte, ne-am asigurat că în toate aceste arii de activitate obținem toate certificările necesare pentru a oferi clienților noștri siguranță și totodată o garanție a calității serviciilor pe care le primesc.

Acreditare AOFM

La Ascent Group suntem acreditați de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale ca furnizor de servicii de Informare, Consiliere și Mediere în piața muncii, putând oferi companiilor atât asistență în domeniul relațiilor de muncă, cât și selecție sau recrutare de personal, respectiv servicii de mediere în cazul conflictelor de muncă.

Autorizare furnizor de formare profesională

Ascent Human Capital, una dintre societățile care compun Ascent Group, deține o autorizație ca furnizor de formare profesională a adulților, emisă de Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesională din Municipiul București (CAMB) pentru a presta servicii de formare profesională pentru adulți, pe grupa de "Competențe Antreprenoriale, Financiare și Juridice".

Autorizare agent de muncă temporar

Ascent Sibiu, una din societățile care compun grupul Ascent, deține o autorizare de agent de muncă temporar, emisă de Ministerul Muncii și Protecției Sociale, în acest sens putând presta servicii de leasing de personal și plasare de muncă în regim temporar.

Autorizare agent de plasare forță de muncă în străinătate

Ascent Relocation, una din societățile care compun grupul Ascent, deține o autorizare de agent de plasare forță de muncă în străinătate, emisă de Inspecția Muncii, în acest sens putând presta servicii de plasare forță de muncă în străinătate.

Licență training The Farrell Company

Ascent Group deține licența exclusivă de reprezentare a The Farrell Company pentru România, Serbia, Bulgaria, Rep Moldova, Germania, Elveția și Austria, pentru derularea programelor de training pe Antreprenoriat și Corporate Entrepreneurship dezvoltate de către The Farrell Company, societatea nr. 1 în lume în acest domeniu.

Licență Identity Compass

Ascent Group deține o licență exclusivă pentru piața din România de reprezentare a Identity Compass GmBH, atât pentru utilizarea metodei de profiling Identity Compass, cât și pentru formare și certificarea de experți în această metodă.

Licență LIFO

Consultanții Ascent Group dețin licențe de formator pe metoda LifeOrientations (LIFO), metodă de profiling și evaluare psiho-aptitudinală utilizată atât în proiecte de recrutare și evaluare de personal cât și în proiecte de training.

Licență Mecepus

Consultanții Ascent Group dețin licențe de formator pe metoda dezvoltată de către Mecepus (Mediteranean Center for Public Speaking) în domeniul Public Speaking.

Certificare ca formator

Consultanții Ascent Group dețin ceritficări ca formator emise de Ministerul Muncii și Protecției Sociale împreună cu Ministerul Eucației și Cercetării, prestând servicii de traning către numeroase companii.

Certificat de înregistrare a mărcii

Ascent Group deține un certificat de înregistrare a mărcii, eliberat de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), fiind astfel o marcă protejată.

CLIENȚII ȘI PARTENERII NOȘTRI