Asigurări

Servicii de suport personalizate clienților care activează în acest sector, atât pe plan național cât și internațional.

Odată cu trecerea timpului operațiunile din domeniul asigurărilor au început să devină din ce în ce mai sofisticate și mai complexe. Presiunea continuă pentru a fi eficient, pentru a reduce costurile si pentru a crește profitabilitatea reprezintă provocarea principală a pietei de asigurări.

Printre nevoile acestei piețe se numără și cea de a avea la dispoziție echipe multidisciplinare, capabile să efectueze evaluări în diferite domenii și faze ale proiectului, de la planificare la management.​

Echipa Ascent oferă servicii de suport personalizate clienților care activează în acest sector, ajutând companiile să își eficientizeze operațiunile și totodată să identifice nișe noi de piață pentru care să dezvolte noi produse și servicii. Prin experiența de mulți ani în domeniu, consultanții noștri contribuie la procesul de formare al echipelor din cadrul companiilor din domeniul asigurărilor, ajutându-i să-și dezvolte o abordare centrată pe client și să comunice eficient și persuasiv.  

Esți interesat de acest sector?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre nevoile companiei tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

,,În 2012 Minimold a deschis o fabrică la Timișoara, care a reprezentat un succes deosebit, un succes care nu ar fi putut fi posibil fără ajutorul și sfaturile primite din partea Ascent Group, și în mod apecial a Adelei Cristea și a echipei sale excepționale”.

Charles J. Lobkowicz

President and CEO, Minimold SpA

,,Ascent Group este un partener mereu deschis la nevoile noastre, care ne ajută să ne dezvoltăm în siguranță. Comunicarea consultanților Ascent cu membrii echipei noastre este foarte bună, oferindu-ne soluții la provocările pe care le întâmpinăm în activitatea financiar-contabilă. Pentru noi, Ascent Group este un partener de 5 stele.”

George Manoilă

General Manager, Deninstal