Automotive

Metode strategice de soluționare a problemelor și programe de inovare, dezvoltare și reducere a costurilor.

Odată cu intrarea noilor jucători din sectoarele tehnologiei și conectivității pe piață, lanțul tradițional de valori în sectorul automotive este amenințat. Câștigătorii vor fi companii care eficientizează operațiunile, creează noi oportunități, intră în noi afaceri și formează parteneriate inteligente pentru a profita de oportunitățile pieței.

Ajutăm companiile din industria automotive să genereze mai multă valoare pentru clienții lor și să își sporească potențialul cu noi modele de afaceri și soluții inovatoare pentru optimizarea proceselor și operațiunilor.

Echipa noastră are o experiență vastă în colaborarea cu companii din domeniul automotive, pe care le susținem cu metode strategice de soluționare a problemelor și programe de inovare, și de dezvoltare a echipelor. Experiența vastă a echipei Ascent ne permite să sprijinim dezvoltarea companiilor din acest sector, oferind suport atât pentru departamentele de R&D, cât și pentru echipele din producție sau departamentele de servicii suport.

Esți interesat de acest sector?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre nevoile companiei tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

,,În 2012 Minimold a deschis o fabrică la Timișoara, care a reprezentat un succes deosebit, un succes care nu ar fi putut fi posibil fără ajutorul și sfaturile primite din partea Ascent Group, și în mod apecial a Adelei Cristea și a echipei sale excepționale”.

Charles J. Lobkowicz

President and CEO, Minimold SpA

,,Ascent Group este un partener mereu deschis la nevoile noastre, care ne ajută să ne dezvoltăm în siguranță. Comunicarea consultanților Ascent cu membrii echipei noastre este foarte bună, oferindu-ne soluții la provocările pe care le întâmpinăm în activitatea financiar-contabilă. Pentru noi, Ascent Group este un partener de 5 stele.”

George Manoilă

General Manager, Deninstal