Sectoare

Avem o expertiză pluridisciplinară și competențe pe diverse sectoare de business, astfel încât clienții se pot baza pe noi pentru rezolvarea unei multitudini de probleme complexe.

Infrastructură

Cu experiență vastă atât pe plan național cât și internațional, Ascent Group este în măsură să ofere servicii care întâlnesc cerințele acestei pieţe care este în permanentă schimbare.

Citește mai mult
Transport și logistică

Echipa noastră oferă consultanță specializată și soluții care diminuează riscurile financiare și operaționale ce pot apărea sub influența schimbărilor frecvente din acest sector.

Citește mai mult
Tehnologie

Ascent Group oferă soluţii personalizate şi inovatoare care susțin și îmbunătățesc operațiunile desfășurate atât pe plan local cât și internațional, adaptându-le în același timp nevoilor situaţiei economice prezente.

Citește mai mult
Distribuție

Ascent Group oferă consultanță în managementul afacerii pe plan național și internațional, cu un nivel ridicat de integrare, prin abordări și soluții care scad șansele de a întâmpina riscuri financiare și operaționale.

Citește mai mult
Imobiliare și construcții

Echipa Ascent are o expertiză vastă în domeniul imobiliare și construcții și competențe pe diverse arii de business, precum și know-how-ul necesar pentru rezolvarea problemelor complexe. 

Citește mai mult
Automotive

Ajutăm companiile să genereze mai multă valoare pentru clienții lor, să își sporească potențialul cu noi modele de afaceri și soluții inovatoare pentru optimizarea operațiunilor.

Citește mai mult
Servicii profesionale

Echipa Ascent oferă clienților servicii suport personalizate și soluții la problemele și oportunitățile unice cu care se confruntă în industria de servicii profesionale.

Citește mai mult
Agricultură, silvicultură și pescuit

Furnizăm servicii suport clienților din sectorul agricol, ajutându-i să se adapteze cu ușurință la schimbările impuse sau influențate de reglementări, cererea pieței și competiție.

Citește mai mult
Finanțe și bănci

Ascent Group ajută băncile și clienții de servicii financiare de toate dimensiunile și tipurile să navigheze printr-un mediu în continuă schimbare, indiferent de provocările întâmpinate.

Citește mai mult
Organizații non-guvernamentale

Echipa Ascent ajută organizațiile non-profit să își transforme țelurile în proiecte de succes, oferind o gamă cuprinzătoare de servicii integrate, care le sporesc impactul și eficacitatea.

Citește mai mult
Educație

Oferim clienților servicii care îi susțin în atingerea obiectivelor și ajută la optimizarea afacerii pentru a face față cerințelor în continuă schimbare ale mediului educațional.  

Citește mai mult
Petrol și gaze

Combinând noi strategii de creștere și excelență operațională, alimentate de tehnologiile digitale, poziționăm companiile spre succes și le ghidăm prin transformări durabile.

Citește mai mult
HoReCa

Folosim metodologii dovedite pentru a dezvolta și implementa strategii robuste end-to-end, a ridica ștacheta în ceea ce privește performanța și a dezvolta lideri de piață.

Citește mai mult
Sănătate

Oferim sprijin în gestionarea eficientă a afacerii pentru face față provocărilor și a atinge performanța dorită respectând politicile și reglementările din acest sector.

Citește mai mult
Hoteluri și turism

Ascent Group se bazează pe o experiență vastă în acest domeniu, dobândită de-a lungul anilor, ajutând companii naționale și internaționale în luarea deciziilor profesionale corecte. 

Citește mai mult
Asigurări

Ascent oferă servicii de suport personalizate clienților care activează în acest sector, ajutând companiile să își eficientizeze operațiunile în acest mediu aflat în continuă schimbare.

Citește mai mult
Producție

Echipa Ascent oferă consultanță atât companiilor naționale cât și celor internaționale pentru a atinge dezvoltarea punctelor forte și a răspunde cerinţelor impuse de piaţă.

Citește mai mult

CLIENȚII ȘI PARTENERII NOȘTRI

,,În 2012 Minimold a deschis o fabrică la Timișoara, care a reprezentat un succes deosebit, un succes care nu ar fi putut fi posibil fără ajutorul și sfaturile primite din partea Ascent Group, și în mod apecial a Adelei Cristea și a echipei sale excepționale”.

Charles J. Lobkowicz

President and CEO, Minimold SpA

,,Ascent Group este un partener mereu deschis la nevoile noastre, care ne ajută să ne dezvoltăm în siguranță. Comunicarea consultanților Ascent cu membrii echipei noastre este foarte bună, oferindu-ne soluții la provocările pe care le întâmpinăm în activitatea financiar-contabilă. Pentru noi, Ascent Group este un partener de 5 stele.”

George Manoilă

General Manager, Deninstal