Sectoare

Avem o expertiză pluridisciplinară și competențe pe diverse sectoare de business, astfel încât clienții se pot baza pe noi pentru rezolvarea unei multitudini de probleme complexe.

Infrastructură

Cu experiență vastă atât pe plan național cât și internațional, Ascent Group este în măsură să ofere servicii care întâlnesc cerințele acestei pieţe care este în permanentă schimbare.

Citește mai mult
Transport și logistică

Echipa noastră oferă consultanță specializată și soluții care diminuează riscurile financiare și operaționale ce pot apărea sub influența schimbărilor frecvente din acest sector.

Citește mai mult
Tehnologie

Ascent Group oferă soluţii personalizate şi inovatoare care susțin și îmbunătățesc operațiunile desfășurate atât pe plan local cât și internațional, adaptându-le în același timp nevoilor situaţiei economice prezente.

Citește mai mult
Distribuție

Ascent Group oferă consultanță în managementul afacerii pe plan național și internațional, cu un nivel ridicat de integrare, prin abordări și soluții care scad șansele de a întâmpina riscuri financiare și operaționale.

Citește mai mult
Imobiliare și construcții

Echipa Ascent are o expertiză vastă în domeniul imobiliare și construcții și competențe pe diverse arii de business, precum și know-how-ul necesar pentru rezolvarea problemelor complexe. 

Citește mai mult
Automotive

Ajutăm companiile să genereze mai multă valoare pentru clienții lor, să își sporească potențialul cu noi modele de afaceri și soluții inovatoare pentru optimizarea operațiunilor.

Citește mai mult
Servicii profesionale

Echipa Ascent oferă clienților servicii suport personalizate și soluții la problemele și oportunitățile unice cu care se confruntă în industria de servicii profesionale.

Citește mai mult
Agricultură, silvicultură și pescuit

Furnizăm servicii suport clienților din sectorul agricol, ajutându-i să se adapteze cu ușurință la schimbările impuse sau influențate de reglementări, cererea pieței și competiție.

Citește mai mult
Finanțe și bănci

Ascent Group ajută băncile și clienții de servicii financiare de toate dimensiunile și tipurile să navigheze printr-un mediu în continuă schimbare, indiferent de provocările întâmpinate.

Citește mai mult
Organizații non-guvernamentale

Echipa Ascent ajută organizațiile non-profit să își transforme țelurile în proiecte de succes, oferind o gamă cuprinzătoare de servicii integrate, care le sporesc impactul și eficacitatea.

Citește mai mult
Educație

Oferim clienților servicii care îi susțin în atingerea obiectivelor și ajută la optimizarea afacerii pentru a face față cerințelor în continuă schimbare ale mediului educațional.  

Citește mai mult
Petrol și gaze

Combinând noi strategii de creștere și excelență operațională, alimentate de tehnologiile digitale, poziționăm companiile spre succes și le ghidăm prin transformări durabile.

Citește mai mult
HoReCa

Folosim metodologii dovedite pentru a dezvolta și implementa strategii robuste end-to-end, a ridica ștacheta în ceea ce privește performanța și a dezvolta lideri de piață.

Citește mai mult
Sănătate

Oferim sprijin în gestionarea eficientă a afacerii pentru face față provocărilor și a atinge performanța dorită respectând politicile și reglementările din acest sector.

Citește mai mult
Hoteluri și turism

Ascent Group se bazează pe o experiență vastă în acest domeniu, dobândită de-a lungul anilor, ajutând companii naționale și internaționale în luarea deciziilor profesionale corecte. 

Citește mai mult
Asigurări

Ascent oferă servicii de suport personalizate clienților care activează în acest sector, ajutând companiile să își eficientizeze operațiunile în acest mediu aflat în continuă schimbare.

Citește mai mult
Producție

Echipa Ascent oferă consultanță atât companiilor naționale cât și celor internaționale pentru a atinge dezvoltarea punctelor forte și a răspunde cerinţelor impuse de piaţă.

Citește mai mult

CLIENȚII ȘI PARTENERII NOȘTRI

,,Când vine vorba să participi la un Training organizat și susținut de către echipa Ascent Group, un lucru e cert: pleci cu gândul și cu pofta să muți munții din loc. Mediul cald și totodată profesionist, subiectele adaptate mereu la realitatea actuală și debate-urile constructive din cadrul întâlnirilor creează, la un loc, o experiență de neuitat. Mulțumim, Adela, și abia aștept să ne revedem în sala de curs!”

Gabriela Mihăilă

Sales Training Manager România & Moldova, Avon Cosmetics

"În buna colaborare pe care o avem cu Ascent Group - sub raport contabil, payroll sau juridic - nu am rămas niciodată cu vreo problemă nerezolvată. În comunicarea cu cei din echipa Ascent, aceștia sunt receptivi, iar soluțiile pe care ni le propun apar cu promptitudine. Își fac întotdeauna timp să discute cu noi la un nivel profesionist și am apreciat claritatea în expunerea problemelor și a soluțiilor."

Marius Munteanu

General Manager, Baum Piping

"Atunci când participi la un training ai așteptări să aducă plus valoare dezvoltării tale, dar și companiei din care faci parte. Trainingurile Ascent Group garantează îndeplinirea acestei expectanțe deoarece pleci cu siguranță cu competențe, instrumente și tehnici pe care le poți aplica imediat, dar și cu energie pozitivă și mult entuziasm. Apreciez orientarea constantă spre nevoile noastre, dar și ancorarea în realitatea organizațională, flexibilitatea, promptitudinea și profesionalismul de care Ascent Group dă dovadă în orice tip de interacțiune pe care o avem. Știe cum să creeze, dar și să mențină o relație de colaborare eficientă, iar acest aspect te face să simți că ai un partener de nădejde, un prieten mereu pregătit și disponibil în a te asculta și ajuta."

Oana Dobriță

Specialist Resurse Umane, Finprom

"Ascent Group nu este doar un furnizor de servicii pentru noi, ci un partener de încredere în activitatea noastră zilnică. Adela și toată echipa ei sunt mereu atenți la nevoile noastre, chiar și în momente de intensitate ridicată, reușind să asigure cele mai înalte standarde de calitate."

Giovanni Pometti

Segretario Generale, Camera di Commercio Italiana per la Romania

,,Am colaborat cu Ascent Group în proiecte de training și assessment center. Am apreciat în primul rând gradul de personalizare al serviciilor și flexibilitatea de a construi programe bazate pe nevoile reale și concrete ale organizației noastre, Coca-Cola Hellenic. În același timp, am apreciat faptul că echipa Ascent Group este formată din oameni cu mulți ani de experiență în practică, cu o bună capacitate de a înțelege realitățile din companii și, nu în ultimul rând, care abordează proiectele cu entuziasm și energie pozitivă.”

Simona Țiplea

Regional HR Director, Coca-Cola Hellenic

,,Ascent Group este un partener mereu deschis la nevoile noastre, care ne ajută să ne dezvoltăm în siguranță. Comunicarea consultanților Ascent cu membri echipei noastre este foarte bună, oferindu-ne soluții la provocările pe care le întâmpinăm în activitatea financiar-contabilă. Pentru noi, Ascent Group este un partener de 5 stele.”

George Manoilă

General Manager, Deninstal

“Echipa Ascent Group este un partener de încredere pentru noi, împreună cu care am creat programe cu mult sens atât pentru angajați cât și pentru business. Adela este un trainer extraordinar care reușește să îmbine exemplar prezența la nevoile audienței, cu scopul programelor livrate creând un mediu dinamic și interactiv care invită la învățare și adoptarea unor perspective noi.”

Mihaela Matei

Head of Human Capital - People Management, DP World

,,În 2012 Minimold a deschis o fabrică la Timișoara, care a reprezentat un succes deosebit, un succes care nu ar fi putut fi posibil fără ajutorul și sfaturile primite din partea Ascent Group, și în mod special al Adelei Cristea și al echipei sale excepționale."

Charles J. Lobkowicz

President and CEO, Minimold SpA

"Pentru NC-Vision, Ascent este un partener pe care ne putem baza în permanență, încă de la început. De la Resurse Umane și până la departamentul Juridic, Ascent a oferit întotdeauna servicii profesionale, promptitudine și eficiență, ori de câte ori a fost necesar. Cu toată încrederea, le recomandăm serviciile!"

Anca Szomoru

Customer Support Manager, NC VISION

"De la începutul colaborării am descoperit o echipă de oameni profesioniști, dedicați, orientați spre rezolvarea problemelor clientului. ASCENT GROUP este un partener de încredere ce oferă servicii de contabilitate, payroll și juridic; tot ce avem nevoie într-un singur loc. Acestea sunt câteva din atuurile care ne determina să îi recomandăm!”

Ada Balica

People and Culture Administrator, Share Dimension SRL