Echipa noastră

Reunim persoane cu experienţă în domeniile dezvoltării afacerilor, consultanţei financiare, consultanţei juridice şi resurselor umane fiind pregătiți să răspundem oricăror provocări legate de performanţa companiilor și echipelor voastre.

Headquarters

Adela Cristea

Managing Partner & Founder Ascent Group

Adela Cristea

Managing Partner & Founder Ascent Group

Adela Cristea este managing partner al Ascent Group și totodată fondatorul grupului de firme. Experienţa Adelei este acumulată timp de peste douăzeci de ani, în special în domeniul manageriale şi cel al resurselor umane, în cadrul unor companii multinaţionale ca Unilever sau International Resources, precum şi din poziţia de consultant, în cadrul Archimedes Consulting Group şi Ascent Group sau lector universitar.

În toți acești ani, Adela s-a implicat în numeroase proiecte de start-up de business, restructurări de întreprinderi, medieri de conflicte de muncă şi training, pentru companii multinaţionale şi locale din domenii diverse de activitate, atât în România cât şi în străinătate. Din 2017 Adela este și co-fondator al Design Thinkers Academy Eastern Europe, contribuind la dezvoltarea companiei într-un număr de peste 20 de țări din Europa de Est, Balcani și Asia Centrală .

Marcel Chișcan

Managing Partner Ascent Group

Marcel Chișcan

Managing Partner Ascent Group

Experiența sa profesională, de 30 de ani, îmbină o gamă largă de domenii de activitate, de la administraţie publica locală, la vânzări și publicitate, respectiv producție sau logistică și transport. Marcel a ocupat de-a lungul anilor poziţii de management atât în cadrul unor IMM-uri, cât și în administraţie publica locala, în proiecte industriale sau în managementul unor companii de logistică și transport, respectiv participări în consilii de administraţie ale unor societăţi publice sau private.

În ultimii 15 ani experienţa sa managerială și antreprenorială a fost îmbogățită de numeroase proiecte de consultanță pentru start-up-uri și pentru dezvoltarea / restructurarea unor afaceri, asistență în combinate cu activități de training, derulate în cadrul Ascent Group, în special pe teme de Leadership și management, Corporate Entrepreneurship, Planificare strategică și gândire strategică, Abilități de negociere, Tehnici de vânzări și customer care, Dezvoltarea abilităților de comunicare sau Time management.

Renata Ban

Financial Manager Ascent Group

Renata Ban

Financial Manager Ascent Group

În plan profesional Renata numără 20 ani de experienţă în domeniul financiar contabil, în departamentele financiare ale unor companii locale sau multinaționale (Arconta, Porta Doors, Magontec, Takata, Leoni), respectiv în consultanță financiar-contabilă cu Ascent Group. În toți acești ani s-a implicat în numeroase proiecte de consultanță, atât pentru companii locale cât și multinaționale, din domenii de activitate diverse: automotive, manufacturing, IT, agricultură, comerț, servicii.

Din 2012 Renata devine Senior Partner în Ascent Finance, companie specializată în servicii financiar-contabile din cadrul Ascent Group. În ultimii ani, datorită cunoștințelor profesionale consistente combinate cu abilități foarte bune de comunicare, Renata a devenit și un foarte bun trainer pe teme financiare, în pricipal în programe de Finance for non-financials, utilizarea eficientă a programului de contabilitate Ciel, consultanță personalizată etc.

Florina Băbău

HR Manager Ascent Group

Florina Băbău

HR Manager Ascent Group

Florina este absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității de Vest din Timișoara și deținătoare a numeroase certificări în domeniul managementului și a resurselor umane. În plan profesional Florina are o experiență profesională de peste 15 ani ca și manager de resurse umane, manager de proiect, implementare și îmbunătățiri de procese, proiecte cu fonduri europene, organizări de evenimente motivaționale, evaluare și dezvoltare de personal, atât pentru companii multinaționale, cât și românești.

Din 2019 Florina a devenit HR Manager în cadrul grupului de firme Ascent, coordonând activitatea și proiectele de resurse umane a grupului la nivel național. Nu în ultimul rând, Florina este și un trainer experimentat în programe de soft skills și team building.

Alina Isac

Financial Consultant

Alina Isac

Financial Consultant

Alina este absolventă a Facultății de Ştiinţe Economice, secția Finanțe Bănci din cadrul Universității Aurel Vlaicu Arad și a unui Masterat în Contabilitate și Gestiunea Întreprinderii în cadrul aceleiași universități. În plan profesional Alina numără 23 ani de experienţă în domeniul financiar-contabil, în departamentele financiare ale unor companii locale sau multinaționale (Constar, Ascent Group, Leoni), respectiv în consultanță financiar-contabilă cu Ascent Finance.

Din 2005 Alina devine Director economic în Ascent Finance, compania specializată în servicii financiar-contabile din cadrul Ascent Group, respectiv de-a lungul anilor a gestionat un portofoliu complex de companii din domenii de activitate diferite și a fost implicată în numeroase proiecte de audit financiar sau expertiză contabilă.

Dorina Damean

Financial Consultant

Dorina Damean

Financial Consultant

Dorina este absolventă a Facultății de Ştiinţe Economice, secția Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Universității Aurel Vlaicu Arad și de asemenea a participat de-a lungul anilor la numeroase cursuri și specializări în domeniul financiar-contabil. Dorina utilizează cu eficientă  programele de contabilitate Ciel, Saga, Contab SQL dar și pachetul de programe MS Office.

În plan profesional Dorina numără 17 ani de experienţă în domeniul financiar contabil, în departamentele financiare ale unor companii locale respectiv în consultanță financiar-contabilă cu Ascent Group. Din 2014 devine consultat financiar în cadrul Ascent Group,  unde  gestioneză cu profesionalism si implicare un larg portofoliu de clienți cu activități diferite oferind soluții, suport și consultanță in domeniul financiar -contabil. 

Daniela Cuha

Payroll & Admin Manager

Daniela Cuha

Payroll & Admin Manager

Daniela a urmat de-a lungul anilor cursuri și specializări în domeniul umanist, dintre care amintim cursul de inspector resurse umane acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări și cursul de Pedagogie în cadrul Universității Aurel Vlaicu etc. Este o persoană ambițioasă, are capacitatea de a acționa echilibrat și într-o manieră calmă și obiectivă.

În plan profesional Daniela numără peste 10 ani de experienţă în domeniul resurselor umane, acumulând experiență atât în cadrul Instituțiilor de Stat cât și în domeniul privat. În toți acești ani s-a implicat în numeroase proiecte de consultanță diverse, cum ar fi evaluarea și elaborarea planurilor de îmbunătățire a activităților diverselor societăți și a participat activ la workshopuri de evaluare a companiilor client.

Sorin Herman

Human Resources Specialist

Sorin Herman

Human Resources Specialist

Sorin este absolvent a Facultății de Ştiinţe Economice, secția Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Universității Aurel Vlaicu Arad și a unui Masterat în Management în cadrul aceleiași universități.

În plan profesional, experiența lui Sorin provine în principal din domeniul resurselor umane, salarizare și administrare de personal, cu peste 15 ani experiența, timp în care a gestionat zeci de companii foarte variate ca și domenii de activitate, având sute de angajați. Sorin este de asemenea inspector resurse umane.

Reliana Groza

Legal Consultant

Reliana Groza

Legal Consultant

Reliana este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara și a unui Masterat în Procedura insolventei și a falimentului din cadrul Facultății de Drept a Universității Vasile Goldiș Arad. În plan profesional Reliana numără 17 ani de experienţă juridică în domeniul societăților comerciale, în departamentul juridic al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, asistent în arbitraj comercial în cadrul Comisiei de Arbitraj Arad, consultant legal în cadrul grupului de societăți Ascent și colaborator în departament juridic al altor companii locale și naționale, cu capital privat român sau străin.

În toți acești ani s-a implicat în numeroase proiecte de consultanță și audit, atât pentru companii locale cât și multinaționale, din domenii de activitate diverse: automotive, manufacturing, IT, agricultură, comerț, servicii.

Dan Codre

Trainer

Dan Codre

Trainer

Dan Codre este trainer în cadrul Ascent Group. Experienţa sa poate fi caracterizată ca fiind una cât se poate de variată. Timp de doi ani a fost profesor de istorie într-o școală publică din România, apoi a activat timp de 10 ani în televiziune din care jumătate i-a petrecut ca și reporter corespondent al postului de știri Digi24 HD. A fost angajat în postul de consilier în Senatul României și în cadrul Consiliului Județean Arad, unde a lucrat pentru președintele instituției.

În ultimii ani, Dan a activat ca formator în programele de pregătire a ghizilor de turism din cadrul Școlii de Turism Alternativ al Asociației pentru Turism Alternativ, el la rândul lui fiind un ghid cu experiență. Credința sa este că oricine poate învăța orice, oriunde, oricând. Muncește în fiecare zi pentru a-i convinge pe cei din jurul său că acest lucru chiar e posibil!

Alexandra Crăciunoiu

Assistant Manager

Alexandra Crăciunoiu

Assistant Manager

Alexandra este absolventă a Facultății de Științe Exacte, secția de Informatică din cadrul Universității “Aurel Vlaicu”, Arad și a unui master în Informatică Aplicată în Științe, Tehnologie și Economie. În cel de-al doilea an universitar din cadrul studiilor de licență, Alexandra a urmat și un program de formare internațională, și anume o bursă de studii Erasmus la Institutul Superior “Miguel Torga” din Coimbra, Portugalia.

În plan profesional, Alexandra și-a început experiența în domeniul IT, însă, după 3 ani, aceasta s-a orientat spre a două ei pasiune, resursele umane. În prezent, Alexandra este Asistent Manager la Ascent Group de mai bine de jumătate de an, unde a avut ocazia încă de la început să se familiarizeze cu mediul HR și unde se implică deja în proiecte din arii diverse ale resurselor umane.

Timea Fekete

Junior Recruiter

Timea Fekete

Junior Recruiter

Timea e studentă în anul II la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Studii Europene, Secția de Relații Internaționale și Studii Europene. Inițial ea și-a făcut practica în Ascent în HR și pentru ca i-a plăcut foarte mult domeniul, dar și echipa, și-a dorit să rămână în continuare în Ascent.

Seriozitatea, curiozitatea și dorința de a învăța continuu sunt premisele care îi dau avântul necesar pentru a putea să îmbine, cu succes, studiile sale cu job-ul de Junior Recruiter la Ascent.

Deși e încă la început de carieră, Timea are un potențial de dezvoltare foarte bun în domeniul Resurselor Umane, cu precădere pe partea de selecție și recrutare de personal. Entuziasmul și pasiunea cu care își duce sarcinile până la capăt, dar și deschiderea spre noi proiecte, sunt parte din atu-urile pe care reușește să și le pună în valoare în munca sa.

București

Adina Almăjanu

Office Manager - București

Adina Almăjanu

Office Manager - București

În plan profesional, experiența Adinei provine în principal din domeniul resurselor umane și al formării, fiind pe rând, de-a lungul anilor, formator și coordonator de proiecte în programe internaționale pentru tineri (de ex.: Erasmus), sau trainer și consultant de resurse umane în proiecte naționale și internaționale, pentru companii private și ONG-uri.

În prezent Adina este în prezent managerul biroului Ascent Group din București, dar și un HR Specialist & Trainer al Ascent Group, cu experiență atât ca trainer pe programe de Dezvoltarea abilităților de prezentare și comunicare, Dezvoltarea abilităților de leadership, Construirea și dezvoltarea echipei, Team building, sau Design Thinking, pentru companii locale și multinaționale. Nu în ultimul rând, experiența Adinei provine și din calitatea ei de coordonator a numeroase programe de evaluare și dezvoltare de personal tip assessment centre pentru companii de prestigiu.

Bianca Druc

Lawyer

Bianca Druc

Lawyer

Bianca are o experiență în avocatură de 19 ani, fiind membră a Baroului București din anul 2001. A început activitatea ca avocat specializat în domeniul Dreptului Penal, oferind servicii de asistență juridică și reprezentare în litigii de natură penală. În paralel începe să își extindă competența profesională în domeniul civil, administrativ și comercial, oferind consultanță juridică și reprezentare în litigii în materie.

Timp de 10 ani s-a implicat, prin colaborarea cu un O.N.G., în acordarea de consultanță juridică Asociațiilor de Proprietari, făcând totodată parte din echipa de formatori care susține cursuri de formare Administrator de condominii. Bianca s-a alăturat echipei Ascent Group în anul 2008, oferind servicii în domeniul consultanței juridice și litigiilor. Aria de competență este Drept Comercial, Drept Societar, Drept Administrativ, Drept Civil, Drept Fiscal, Dreptul Muncii.

Sibiu

Laura Mariș

Managing Partner Ascent Sibiu

Laura Mariș

Managing Partner Ascent Sibiu

Laura este un experimentat manager și specialist în domeniul resurselor umane, cu o activitate de peste 20 ani in domeniu, din care 16 ani in rolul de manager HR. Din 2020 este și membru al Asociației Specialiștilor în Confidențialitatea și Protecția Datelor și membru statutar cu rol de secretar în Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Sibiu.
Activitatea Laurei cuprinde proiecte multidisciplinare, cu competențe în audit extern, evaluarea proceselor interne, formare profesionala, securitate cibernetica și analiză juridică.

Nu în ultimul rând, Laura este o căutătoare neobosită de provocări profesionale, dar și o persoană analitică, orientată către detalii și căreia îi place să exploreze tehnici sau procese care pot aduce valoare oamenilor și companiilor cu care lucrează.

Ioan Mariș

Marketing Manager

Ioan Mariș

Marketing Manager

Experiența profesională a lui Ioan, de peste 20 de ani in management, îmbină o gamă largă de domenii de activitate, de la industria serviciilor-automotive, alimentara, la industria textila si construcții, respectiv, producție, logistică-servicii și vânzări. A ocupat de-a lungul anilor poziții de management in care a trebuit sa construiască si sa dezvolte echipe de la 10 pana la 500 de angajați. În ultimii 10 ani experiența sa manageriala a fost îmbogățită de proiecte de consultanță pentru start-up-uri și asistență în afaceri combinate cu activități de training si coaching, derulate special pe teme de planificare strategica, leadership si management, comunicare si analiza comportamentala si vânzări.

Concluzia lui Ioan in urma celor peste 20 de ani de activitate este, ca cea mai importanta resursa a unei companii, sunt oamenii care lucrează pentru acea companie. Rezultatele apar si se datorează in principal muncii in echipa si dorinței tuturor celor implicati, de a participa activ la o călătorie de creștere benefica pentru toată lumea.

Daniel Dupu

Human Resources Consultant

Daniel Dupu

Human Resources Consultant

Daniel este absolvent al Universității “Lucian Blaga” din Sibiu - Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Sociologie și a masterului de Selecție și Gestiune a Resurselor Umane, finalizat în cadrul aceleiași instituții. Experiența acumulată de el provine în principal din sfera managementului și a resurselor umane, atât pe parte de office cât și de teren.

Daniel este un membru valoros al biroului din Sibiu, unde se ocupă de proiecte de recrutare cât și de activități de promovare a companiei la nivel local.

Brașov

Lia Bejenaru

Senior Partner Ascent Group

Lia Bejenaru

Senior Partner Ascent Group

În plan profesional, experiența Liei este una pluridisciplinară, atât în administrație publică, în cadrul Parlamentului Republicii Moldova, cât și în project management în cadrul Centrului European pentru Basarabia, a Small and Medium Entrepreneurs Union - Bruxelles, respectiv în colaborarea cu Fundațiile Konrad-Adenauer-Stiftung, Westminster Foundation for Democracy (WFD), Robert Schuman Foundation, Eduardo-Frei Foundation şi USAID.

În domeniul privat, Lia a activat timp de mai mulți ani ca manager financiar al NRG Interactive Group urmată de o carieră în domeniul comunicării publice și mass-media ca și Prezentator știri Prime-Time la Publika TV, editor știri, reporter și corespondent special la evenimente internaționale. Activitatea jurnalistică s-a împletit cu cea de consultant, trainer și manager în cadrul Ascent Group, în România și Republica Moldova, Lia coordonând de peste 10 ani biroul Ascent Group de la Chișinău.

Piatra Neamț

Liliana Savin

Managing Partner - Regiunea Nord-Est

Liliana Savin

Managing Partner - Regiunea Nord-Est

Experienţă profesională a Lilianei include peste 18 ani de experiență în resurse umane, training & management în companii cu până la 1500 de angajați, cum ar fi: FibrexNylon, Yarnea – Radici Group, Rompetrol Petromidia, Pambac, Peny Market - Rewe Group, Vard Tulcea, Vard Brăila – Fincantieri. De-a lungul carierei sale, pe lângă anii de experiență ca Manager de Resurse Umane, Liliana a fost Consilier juridic în drept comercial și dreptul muncii, Manager Comercial, Director General Adjunct.

Liliana a îmbinat experiența managerială în companii mari cu cea de consultant și trainer în proiecte de resurse umane și management, dezvoltare a competențelor profesionale, soft & technical skills, comunicare & project management. Din 2019 Liliana s-a alăturat echipei Ascent Group ca și managing partner pentru zona de Nord-Est a României, contribuind la dezvoltarea grupului de firme la nivel național.

Vrei să te alături echipei noastre?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact, spune-ne de ce vrei să te alături echipei, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

  • Adaugă CV-ul tău (PDF, DOC, DOCX)
    Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 8 MB, Max. files: 1.