Tehnologie

Identificarea și consolidarea punctele forte pentru a putea gestiona cu succes provocările susţinute ale pietei.

Sectorul tehnologic se caracterizează prin schimbări constante, în ritm alert, revoluționând piața internațională și evidențiind nevoia vitală a companiilor de a se adapta. Ascent Group oferă servicii de tip suport și consultanță în managementul afacerii și soluții strategice indiferent de nivelul de dezvoltare a afacerilor.

Industria tehnologică evidențiază atât nevoia cât și dorința și ambiția companiilor de a deveni globale. Există o orientare largă spre desfășurarea operațiunilor pe plan internațional cu un nivel înalt de orientare către client.

Echipa noastră ajută la identificarea și consolidarea punctele forte ale echipelor din companiile de tehnologie pentru a putea gestiona cu succes provocările pieței. Ascent Group oferă soluţii personalizate şi inovatoare care susțin și îmbunătățesc operațiunile desfășurate atât pe plan local cât și internațional, adaptându-le în același timp nevoilor contextului actual. 

 

Esți interesat de acest sector?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre nevoile companiei tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

,,În 2012 Minimold a deschis o fabrică la Timișoara, care a reprezentat un succes deosebit, un succes care nu ar fi putut fi posibil fără ajutorul și sfaturile primite din partea Ascent Group, și în mod apecial a Adelei Cristea și a echipei sale excepționale”.

Charles J. Lobkowicz

President and CEO, Minimold SpA

,,Ascent Group este un partener mereu deschis la nevoile noastre, care ne ajută să ne dezvoltăm în siguranță. Comunicarea consultanților Ascent cu membrii echipei noastre este foarte bună, oferindu-ne soluții la provocările pe care le întâmpinăm în activitatea financiar-contabilă. Pentru noi, Ascent Group este un partener de 5 stele.”

George Manoilă

General Manager, Deninstal