Marketing si comunicare

Consultanță de branding și design, care ajută companiile să se poziționeze pe piață în noua eră digitală.

Aceste servicii sunt oferite prin partenerul nostru, Rainfall, o agenție de consultanță de branding și design, care ajută companiile să se poziționeze pe piață în noua eră digitală.

Scopul companiei este ca prin intermediul strategiei de brand să vină cu soluții reale și profitabile pentru client / utilizator / cumpărător.

Procesul de lucru al echipei presupune cercetare de piață, alinierea cu tendințele industriei și mai ales aducerea laolaltă a ideilor părților implicate în proiect, în cadrul unei întâlniri antrenante și interactive. Rainfall desfășoară sesiuni colaborative, pentru a înțelege brandul în profunzime. Această abordare accelerează procesul de creare a strategiei și construiește o viziune comună pe tot parcursul colaborării.

Concentrându-se pe utilizator, vor defini și prioritiza împreună nevoile acestuia, creând parcursul așteptărilor utilizatorului, pentru a defini brandul și a determina ce acțiuni trebuie făcute. La final vor veni cu recomandări de strategie, pentru a produce rezultate reale, care pot fi implementate în companie.

Pentru mai multe detalii completați formularul de mai jos sau sunați la numărul de telefon +40 357 800 400.

Strategie de brand

Brandul este mai mult decât sigla, numele sau identitatea vizuală a companiei - este întreaga experiență pe care o au clienții cu compania, produsul sau serviciul acesteia. Strategia de brand definește ceea ce reprezintă, promisiunea pe care o face și personalitatea pe care o transmite.

Cel mai important, echipa va defini ce, cui și unde să comunice, precum și motivul pentru care sunteți cea mai bună alegere pentru clienții companiei.

Logo și identitate vizuală

Clienții nu cumpără logouri, ei cumpără branduri. Până când compania, produsul sau persoana devine un brand, e nevoie de un logo și o identitate vizuală compatibile, pentru a fi recunoscut. Produsele au nevoie de ambalaj - aceeași regulă se aplică și companiilor.

Un logo nou sau o identitate reîmprospătată este extrem de importantă atunci când un brand vrea să le demonstreze clienților că este activ și că ține pasul cu noutățile.

Marketing online / offline

Într-o lume digitală, prezența online este obligatorie. Felul în care arată și este perceput un brand trebuie să fie unitar în toate mediile, indiferent de punctul în care clientul interacționează cu el.

Prin crearea strategiei de comunicare - atât tradițională (TV, presă, radio), cât și digitală (social media, anunțuri online) - echipa va defini natura clienților cărora se adresează, canalele pe care le folosesc pentru a interacționa cu brandul și mesajul pe care trebuie să îl înțeleagă pentru a-l alege.

Web development

Site-urile web impecabile sunt mai mult decât funcționalitate și un design bun. Echipa Rainfall proiectează și codează site-uri web de la zero, utilizând cel mai popular CMS din lume - WordPress, pe care îl personalizează pentru experiența optimă.

În viziunea acestora, atât experiența utilizatorului, cât și performanța afacerii trebuie proiectate, măsurate și testate cu atenție.

Desktop publishing

Echipa Rainfall se asigură că toate documentele create (cataloage, pliante, cărți, broșuri, reviste și alte produse tipărite) arată impecabil, menținându-și formatul și structura atunci când se trimit în print.

Echipa are o experiență bogată și competențele necesare pentru a propune și dezvolta orice idee pentru a oferi soluții bazate pe nevoile clientului.

Esți interesat de acest serviciu?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre nevoile companiei tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

,,În 2012 Minimold a deschis o fabrică la Timișoara, care a reprezentat un succes deosebit, un succes care nu ar fi putut fi posibil fără ajutorul și sfaturile primite din partea Ascent Group, și în mod apecial a Adelei Cristea și a echipei sale excepționale”.

Charles J. Lobkowicz

President and CEO, Minimold SpA

,,Ascent Group este un partener mereu deschis la nevoile noastre, care ne ajută să ne dezvoltăm în siguranță. Comunicarea consultanților Ascent cu membrii echipei noastre este foarte bună, oferindu-ne soluții la provocările pe care le întâmpinăm în activitatea financiar-contabilă. Pentru noi, Ascent Group este un partener de 5 stele.”

George Manoilă

General Manager, Deninstal