HoReCa

Cunoașterea clienților este un factor cheie, care permite crearea de servicii durabile pentru a genera valoare adăugată și creștere. 

Echipa noastră a acumulat o experiență vastă în domeniu, lucrând cu companii de renume și folosind metodologii dovedite pentru a dezvolta și implementa strategii robuste end-to-end, a ridica ștacheta în ceea ce privește performanța și a dezvolta lideri de piață.

Cunoașterea clienților este un factor cheie, care permite crearea de servicii durabile pentru a genera valoare adăugată și creștere. 

Consilierii noștri joacă un rol esențial în a ajuta companiile din industria Horeca să proiecteze și să desfășoare programe strategice, să valorifice tendințele actuale, să câștige loialitatea consumatorilor, să identifice segmentele de clienți neglijate, să deschidă piețe noi și categorii de produse și să îmbunătățească eficiența operațională și optimizarea cheltuielilor comerciale. Nu în ultimul rând, formăm oameni din acest domeniu pentru a oferi clienților servicii de cea mai înaltă calitate. 

Esți interesat de acest sector?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre nevoile companiei tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

,,În 2012 Minimold a deschis o fabrică la Timișoara, care a reprezentat un succes deosebit, un succes care nu ar fi putut fi posibil fără ajutorul și sfaturile primite din partea Ascent Group, și în mod apecial a Adelei Cristea și a echipei sale excepționale”.

Charles J. Lobkowicz

President and CEO, Minimold SpA

,,Ascent Group este un partener mereu deschis la nevoile noastre, care ne ajută să ne dezvoltăm în siguranță. Comunicarea consultanților Ascent cu membrii echipei noastre este foarte bună, oferindu-ne soluții la provocările pe care le întâmpinăm în activitatea financiar-contabilă. Pentru noi, Ascent Group este un partener de 5 stele.”

George Manoilă

General Manager, Deninstal