Transport și logistică

Servicii cu un nivel ridicat de calitate și integrare, prin abordări și soluții care se potrivesc cu adevărat acestui context. 

Sectorul de transport și logistică suferă modificări frecvente sub influența dezvoltărilor tehnologice, a regulamentelor din diverse jurisdicții și a schimbărilor în mediul economic. Companiile care activează în acest sector lucrează de cele mai multe ori sub presiunea timpului și au nevoie de o bună organizare a echipei, un bun management al timpului, înțelegerea legislației specifice diferitelor jurisdicții și a încadrării corecte a operațiunilor derulate, din punct de vedere financiar-contabil.

Complexitatea sarcinilor și activităților desfășurate în cadrul companiei necesită o gestionare impecabilă, monitorizare continuă și o îmbunătățire constantă a calității serviciilor oferite pentru a fi cu un pas înaintea competiției.

Fiind un mediu care ascunde provocări ce pot crește riscurile financiare și operaționale, echipa noastră oferă consultanță în managementul afacerii la un standard ridicat de calitate, cu cunoștințe avansate despre acest domeniu și cu un nivel ridicat de integrare, prin abordări și soluții care se potrivesc cu adevărat acestui context.

 

Esți interesat de acest sector?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre nevoile companiei tale, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

,,În 2012 Minimold a deschis o fabrică la Timișoara, care a reprezentat un succes deosebit, un succes care nu ar fi putut fi posibil fără ajutorul și sfaturile primite din partea Ascent Group, și în mod apecial a Adelei Cristea și a echipei sale excepționale”.

Charles J. Lobkowicz

President and CEO, Minimold SpA

,,Ascent Group este un partener mereu deschis la nevoile noastre, care ne ajută să ne dezvoltăm în siguranță. Comunicarea consultanților Ascent cu membrii echipei noastre este foarte bună, oferindu-ne soluții la provocările pe care le întâmpinăm în activitatea financiar-contabilă. Pentru noi, Ascent Group este un partener de 5 stele.”

George Manoilă

General Manager, Deninstal