Training

O viziune modernă asupra procesului de învăţare, punând accentul pe beneficiile utilizării învăţării active, prin exerciţii, studii de caz şi modelare comportamentală.

Dacă doriți să vizualizați întregul catalog al cursurilor Ascent, îl puteți accesa aici.

Autonomous Thinking

Cursul se adresează organizațiilor și persoanelor interesate să dezvolte o gândire autonomă, respectiv abilitatea de a-și depăși bias-urile și prezumțiile, de a lua informații din surse verificate.

CITEȘTE MAI MULT

Tehnici de rezolvare a problemelor

Acest curs se adresează organizațiilor și indivizilor implicați în procese decizionale, dar și acelora care lucrează într-o dinamică ce solicită soluții în permanență.

CITEȘTE MAI MULT

Managementul Inovării

Cursul se adresează organizațiilor și persoanelor interesate de a găsi, pentru probleme, și acel tip de soluții care nu sunt atât de evidente.

CITEȘTE MAI MULT

Gândirea Antreprenorială și Intrapreneurshrip

Cursul se adresează în principal managerilor și persoanelor aflate în poziții decizionale, dar este util oricărui angajat de la care se așteaptă un comportament antreprenorial.

CITEȘTE MAI MULT

Team Building

Programul se adresează organizaţiilor cu echipe în formare sau care resimt nevoia consolidării relaţiilor dintre membrii ei. 

CITEȘTE MAI MULT

Creativitatea

Cursul este adresat organizaţiilor în dezvoltare sau care doresc stimularea mediului organizaţional spre dezvoltare continuă. 

CITEȘTE MAI MULT

Echilibru între serviciu și familie

Cursul se adresează organizaţiilor pentru îmbunătăţirea mediului intern şi tuturor persoanelor care sunt preocupate de echilibrarea vieţii profesionale cu cea personală.

CITEȘTE MAI MULT

Inteligența Emoțională

Cursul se adresează organizaţiilor pentru îmbunătăţirea mediului intern şi tuturor persoanelor care doresc să îşi controleze mai bine propriile emoţii. 

CITEȘTE MAI MULT

Finanțe pentru Forța de Vânzări

Acest training se adresează tuturor oamenilor de vânzări care doresc să înțeleagă principiile financiare care să îi ajute în activitatea de vânzare și să influențeze rentabilitatea vânzărilor prin aplicarea lor.

CITEȘTE MAI MULT

Relația cu clientul prin telefon

Acest curs se adresează companiilor din toate domeniile care doresc să-și îmbunătățească relațiile cu clienții, în special cele prin telefon.

CITEȘTE MAI MULT

Relația cu clienții

Cursul este destinat companiilor care doresc să îşi îmbunătăţească relaţionarea cu clienţii şi să crească calitatea serviciilor.  

CITEȘTE MAI MULT

Tehnici de vânzare

Cursul este adresat persoanelor care lucrează în domeniul vânzărilor, dar şi tuturor celor care intră în contact direct cu clienţii.

CITEȘTE MAI MULT

Tehnici de negociere

Cursul este adresat managerilor implicaţi frecvent în procese de negociere, dar şi altor persoane care vor să îşi îmbunătăţească abilităţile de negociere. 

CITEȘTE MAI MULT

Tehnici de prezentare

Cursul este adresat persoanelor care prin natura muncii vorbesc mult în public, dar şi oricărei persoane care doreşte să îşi perfecţioneze discursul. 

CITEȘTE MAI MULT

Comunicare și Relații Publice

Cursul este destinat acelor organizaţiilor care doresc să-şi îmbunătăţească activitate a de relaţii publice şi persoanelor care interacţionează cu exteriorul în cadrul comunicării organizaţionale.

CITEȘTE MAI MULT

Dezvoltarea abilităților de comunicare

Cursul este destinat organizaţiilor, dar şi tuturor celor care doresc sa îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare – să comunice mai eficient şi cu rezultatele dorite. 

CITEȘTE MAI MULT

Performanță ca Asistent Manager

Acest training se adresează tuturor asistenților de directori generali, asistenților de directori de departamente care doresc să performeze, să își îmbunătățească și să-și sistematizeze noțiunile cu care operează cât și secretarelor care doresc să promoveze.

CITEȘTE MAI MULT

Optimizarea muncii de birou

Cursul se adresează persoanelor care lucrează la birou şi utilizează calculatorul şi software-ul de tip „office” pentru a-şi organiza şi eficientiza munca, indiferent de funcția pe care o dețin.

CITEȘTE MAI MULT

Coaching

Cursul este adresat persoanelor care conduc oameni şi vor să îi dezvolte profesional.

CITEȘTE MAI MULT

Finanțe pentru Non-Finanțiști

Cursul se adresează în special managerilor, executivilor care necesită o înţelegere generală a problemelor de management financiar.

CITEȘTE MAI MULT

Management Operațional

Cursul se adresează în principal managerilor și persoanelor aflate în poziții de coordonare, implicați în activititatea de analiză și luarea deciziilor operaționale.

CITEȘTE MAI MULT

Managementul Conflictului

Cursul se adresează organizaţiilor dar şi tuturor celor care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile de gestionare a conflictelor 

CITEȘTE MAI MULT

Managementul Schimbării

Cursul este destinat persoanelor aflate în poziţii de conducere, persoanelor implicate în procese de schimbare organizaţională.

CITEȘTE MAI MULT

Leadership & Management

Cursul se adresează în principal managerilor şi persoanelor aflate în poziţii de supervizare şi coordonare a oamenilor.

CITEȘTE MAI MULT

Planificarea Strategică

Cursul se adresează în principal managerilor și persoanelor care se ocupă de strategia organizațiilor.

CITEȘTE MAI MULT

Service Design & Design Thinking

Cursul se adresează în principal managerilor și persoanelor care se ocupă de designul de procese.

CITEȘTE MAI MULT

Managementul Timpului

Acest curs se adresează organizaţiilor şi tuturor celor care doresc să îşi valorifice timpul în cel mai bun mod, stabilind obiectivele astfel încât să echilibreze viaţa personală şi cea profesională. 

CITEȘTE MAI MULT

Managementul Stresului

Cursul se adresează organizaţiilor şi tuturor celor care vor să înveţe metode și tehnici prin care să facă faţă stresului zilnic, folosindu-l ca motor în activitate și întorcându-l în favoarea lor.

CITEȘTE MAI MULT

De ce să alegi training-urile noastre

Certificare internațională

Programele noastre training au o abordare interactivă, sunt personalizate şi adresate nevoilor unice, viziunii şi obiectivelor organizaţionale ale fiecărui client în parte.

Experiență internațională

Întreaga echipă de formatori și coach ai Ascent Group este formată din practicieni, cu mulți ani de experiență locală și internațională în domeniile de expertiză.

Învață de la profesioniști

Ascent Group aduce o viziune modernă asupra procesului de învăţare, punând accentul pe beneficiile utilizării învăţării active, prin exerciţii, studii de caz şi modelare comportamentală.

Ești interesat de acest curs?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre tine sau compania ta, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

CLIENȚII ȘI PARTENERII NOȘTRI