Meet our team: Virgil Aldea, Managing Partner Ascent Sibiu

E timpul să vă povestim astăzi despre Virgil Aldea, colegul nostru de la Sibiu.

Citește articolul

E timpul să vă povestim astăzi despre Virgil Aldea, colegul nostru de la Sibiu. Virgil face parte din echipa Ascent Group de 8 ani și este managing partner al Ascent Sibiu de 3 ani de zile, contribuind în acest timp la creșterea renumelui companiei pe piață. Expertiza lui pe parte de recrutare de personal îl recomandă și ca un foarte bun specialist în acest domeniu, un domeniu interesant, care implică pe lângă cunoștințe profesionale și flerul de a „citi” omul.

Ce ne poți spune despre tine?

Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Comunicare din Sibiu și un Master în Resurse Umane în cadrul Universității Lucian Blaga”. La început am activat pentru o scurtă perioadă în domeniul presei, ca și fotoreporter la Media Pro. Apoi m-a prins „microbul” HR-ului, care odată inoculat, nu m-a mai lăsat, devenindu-mi foarte clar ceea ce vreau să fac pe mai departe.

Mă consider norocos, deoarece îmi place ceea ce fac, interacțiunea cu oamenii și partea de dezvoltare business sunt ca un puzzle ce trebuie mereu aranjat, iar asta nu îmi lasă deloc timp să mă plafonez.

Cum îți petreci timpul liber?

Timpul liber este mereu „croit” în jurul familiei, ne place să mergem cu bicicleta, să facem excursii în pădure, să călătorim pentru a avea mereu parte de experiențe interesante. Sunt un devoratorde literatura militară și istorie, cât și de filme SF.

Cum te-ai descrie ca și persoană?

Sunt o persoană sociabilă, deschisă si mereu curioasă. Sunt orientat spre rezultate, sunt meticulos și empatic, dar și ferm dacă situația o impune.

Care sunt principiile tale de viață?

Efortul susținut, încrederea în forțele proprii și în echipă, răbdarea, onestitatea, acumularea permanenta de cunoștințe sunt elementele ce constituie rețeta succesului. Motto-ul meu profesional este o replică dintr-un film „I win, I never lose, thats my job, thats what I do!

Ce te motivează la job?

Chiar dacă domeniul resurselor umane este unul solicitant, mie îmi place mult acest domeniu. La sfârșitul zile, când ai finalizat un proiect de recrutare și te sună managerul companiei să îți mulțumească sau te oprește pe stradă o persoană să îți mulțumească pentru că ai ajutat-o în găsirea unui loc de muncă, satisfacția este extraordinară. Simți cum aportul tău este pus în slujba comunității.

Cum vezi tu ASCENT-ul în viitor?

Ascent Group este compania în care omul sfințește locul, suntem atipici față de alte organizații, punem preț pe factorul uman și nu facem rabat de la valorile companiei. Spiritul inovativ și profesionalismul vor fi principalele caracteristici care ne vor ghida și de acum înainte.

Iar dacă aceste lucruri spuse despre Virgil v-au făcut dornici să aflați mai multe despre el sau despre noi, puteți trece oricând pe la biroul nostru din Sibiu. E situat pe Str. Gimnasticii nr. 9. Dar nu veniți cu mâna goală, luați musai și un CV la voi:)