Meet our team: Alina Isac, Senior Accountant

Alina Isac, colega noastră de la „Conta”. Are 15 ani, dar nu de orice fel, ci de … ASCENT.

Citește articolul

Ea este Alina Isac, colega noastră de la „Conta”. Are 15 ani, dar nu de orice fel, ci de … ASCENT. Și ca să înțelegem cum se simte Alina la cei 15 ani de ASCENT, am provocat-o la o mică discuție, pe care vă invităm să o parcurgeți mai jos.

Ce ne poți spune despre tine?

Am absolvit studiile superioare la Universitatea Aurel Vlaicu Arad în anul 1997, fiind prima promoție la specializarea Finanțe-Asigurări. Pentru că am vrut să continui specializarea în acest domeniu, am absolvit și un master în Contabilitate si Gestiunea Întreprinderii în anul 2005. Începând cu anul 2001, sunt membru al CECCAR, iar din anul 2009 sunt membru și în Camera Consultanților Fiscali.

Am continuat să „merg” tot pe acest drum pentru că mi-a plăcut domeniul economic și îmi dă o satisfacție personală să rezolv diferitele provocări contabile cu care se confruntă clienții. Mă motivează ideea lucrului bine făcut de la bun început și să pun ordine în operațiunile contabile.

Ce pasiuni ai Alina? Ce îți place să faci în viața personală?

Printre pasiunile mele pot enumera florile, grădinăritul și excursiile.

Cum vezi tu ASCENT-ul în viitor?

Văd ASCENT-ul cu o mare diversificare a domeniilor de consultanță, mai exact, pe parte de contabilitate cu adăugare de activități mai complexe, cum ar fi expertize, analize economico-financiare, etc.

Ne poți da un exemplu de principiu după care te ghidezi?

Consider că lucrul bine făcut economisește timpul de muncă și contribuie atât la eficiența personală, cât și la cea a companiei. Acesta e principiul după care mă ghidez eu.

 

Sperăm că aceste cuvinte despre Alina au reușit să dezvăluie și omul din spatele cifrelor, nu doar specialistul în contabilitate: un om loial și un profesionist pe care chiar te poți baza. Toți acești ani împreună au dovedit-o cu prisosință.

Să avem și de acum înainte o colaborare la fel de bună ca și cea de până acum și să ne vedem cu bine la sărbătorirea … următorilor 15 ani de ASCENT ai Alinei! Că doar n-o mai fi chiar așa de mult până atunci… 🙂