deCodre Dan iulie 26, 2021

Meet our team: Alexandra Crăciunoiu, Assistant Manager

Alexandra este colega noastră de la Arad, și s-a alăturat echipei acum mai bine de un an și jumătate.

Citește articolul

Cum a început colaborarea ta cu Ascent?

Colaborarea mea cu Ascent a început acum un an și jumătate, în momentul în care eram în căutare de noi oportunități. Dorind să dobândesc experiențe noi în carieră și fiind atrasă și de zona de Resurse Umane, am ales să aplic pentru postul de Asistent Manager în cadrul companiei.

Știam că avea să fie un început mai dificil din cauza faptului că urma să mă ocup printre altele și de partea de salarizare și administrare de personal pentru câteva firme mai mici, eu neavând niciun fel de experiență în această arie, însă toate au un început și consider că e foarte important să ne dezvoltăm pe cât mai multe planuri.

Care este activitatea ta în cadrul companiei?

Activitatea mea în cadrul companiei vizează partea administrativă, de secretariat, și anume preluarea și direcționarea apelurilor telefonice, redactarea corespondenței necesară desfășurării activității zilnice, asigur transmiterea documentelor, mă ocup de actualizarea bazei de date a documentelor, asigur suportului administrativ pentru toate departamentele firmei dar și partea de salarizare și administrare de personal pentru câțiva clienți.

Care sunt principiile după care te ghidezi în viață?

Încerc să fiu mereu o persoană corectă și cinstită atât cu mine dar și cu ceilalți. Consider că este foarte important ca în societatea zilelor noastre să ne păstrăm bunul simț, valorile și să ne dezvoltăm continuu.

Principiile după care mă ghidez în viață sunt, printre altele: <<‎Omul înțelept nu spune tot ce gândește, dar ce spune, gândește. >> și <<Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes. >>

Cum vezi viitorul companiei?

Cred că în viitor Ascent se va dezvolta în continuare în domeniul consultanței și va găsi mereu noi modalități de a integra tehnologia și de a tine pasul cu cerințele pieței.