Ascent Group și LMPC Consulting își unesc forțele la Sibiu

Ascent Group își continuă dezvoltarea regională printr-un important parteneriat încheiat la Sibiu cu LMPC Consulting.

Citește articolul

Ascent Group își continuă dezvoltarea regională printr-un important parteneriat încheiat la Sibiu cu LMPC Consulting. Cele două companii își vor uni forțele pentru a adresa mai bine nevoile în creștere ale pieței serviciilor de resurse umane din Sibiu.

Ascent Group este un grup de firmę de consultanță regional, fondat la Arad în urmă cu 15 ani, și care în prezent deține birouri în 4 țări (România Serbia, Bulgaria și Republica Moldova) și parteneriate strategice în peste 10 alte țări din Europa și Asia Centrală. În România Ascent Group este prezent cu birouri proprii la Arad, București, Sibiu, Brașov și Piatra Neamț.

LMPC Consulting este o companie care oferă servicii de resurse umane și soluții complete de aliniere la GDPR din Sibiu, formată din specialiști cu o experiență de peste 20 ani în domeniul resurselor umane și care oferă servicii de calitate în piața locală în domeniul consultanței în afaceri și externalizării activității de resurse umane.

În urma acestui parteneriat strategic, managementul biroului din Sibiu al Ascent Group va fi preluat începând cu data de 1 iulie 2021 de către Laura Mariș, care va da o nouă direcție activității Ascent Group în zona centrală a României, printr-o diversificare a gamei de servicii oferite și o creștere a complexității proiectelor abordate.

Laura este un experimentat manager și specialist în domeniul resurselor umane, cu o activitate de peste 20 ani in domeniu, din care 16 ani in rolul de manager HR. Din 2020 este și membru al Asociației Specialiștilor în Confidențialitatea și Protecția Datelor și membru statutar cu rol de secretar în Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Sibiu.

Activitatea Laurei cuprinde proiecte multidisciplinare, cu competențe în audit extern, evaluarea proceselor interne, formare profesionala, securitate cibernetica și analiză juridică.

Nu în ultimul rând, Laura este o căutătoare neobosită de provocări profesionale, dar și o persoană analitică, orientată către detalii și căreia îi place să exploreze tehnici sau procese care pot aduce valoare oamenilor și companiilor cu care lucrează.

Credem cu tărie în faptul că viitorul afacerilor este unul al colaborării și parteneriatelor strategice. Și avem convingerea că în urma acestui parteneriat Ascent Sibiu va deveni curând un lider de piață în toate domeniile pe care le prestează.