Performanța ca Assistant Manager

Cum să fii un Assistant Manager eficient

Assistant managerul ocupă o funcție reprezentativă în cadrul companiei, fiind colaborator apropiat al directorului, motiv pentru care pregătirea sa trebuie să fie complexă, să vizeze cunoștințe variate de comunicare, protocol, management, marketing, contabilitate, informatică, legislație.

Vrei să scapi de apelativul de „fata de la recepție”? Vrei să afli cum să devii acel asistent de care managerul tău are atât de multă nevoie? Acest training te ajută să conștientizezi care este exact rolul unui asistent manager, ce așteptări are un manager de la tine, ce abilități trebuie să îți dezvolți pentru a fi „mâna dreaptă” a managerului.

Cui se adresează?

Acest training se adresează tuturor asistenților de directori generali, asistenților de directori de departamente care doresc să performeze, să își îmbunătățească și să-și sistematizeze noțiunile cu care operează cât și secretarelor care doresc să promoveze.

Obiectivele cursului

 • Îmbunătățirea comunicării și relațiilor cu publicul intern și extern
 • Dezvoltarea noțiunilor de corespondență comercială
 • Îmbunătățirea abilităților organizatorice și a time managementului sarcinilor administrative
 • Dezvoltarea unor noțiuni primare economice și de marketing
 • Rafinarea propriei imagini și ținute de business

Modulele cursului

 • Rolul asistent managerului în cadrul companiei – secretară vs. asistent manager
 • Așteptările managerului de la asistent
 • Comunicarea internă și externă
 • Corespondența și informațiile scrise – eficiența sistemului informațional
 • Abilități organizatorice, gestionarea super-aglomerării
 • Relațiile cu publicul intern și extern
 • Noțiuni primare financiar-contabile și de marketing (mediul extern, analiza concurenței)
 • Protocol, estetică, vocabular

Cunoaște echipa

Adela Cristea

Managing Partner & Founder Ascent Group

Adela Cristea este managing partner al Ascent Group și totodată fondatorul grupului de firme. Experienţa Adelei este acumulată timp de peste douăzeci de ani, în special în domeniul manageriale şi cel al resurselor umane, în cadrul unor companii multinaţionale ca Unilever sau International Resources, precum şi din poziţia de consultant, în cadrul Archimedes Consulting Group şi Ascent Group.

În toți acești ani, Adela s-a implicat în numeroase proiecte de start-up de business, restructurări de întreprinderi, medieri de conflicte de muncă şi training, pentru companii multinaţionale şi locale din domenii diverse de activitate, atât în România cât şi în străinătate. Din 2017 Adela este și co-fondator al Design Thinkers Academy Eastern Europe, contribuind la dezvoltarea companiei într-un număr de peste 20 de țări din Europa de Est, Balcani și Asia Centrală .

Liliana Savin

Managing Partner - Regiunea Nord-Est

Experienţă profesională a Lilianei include peste 18 ani de experiență în resurse umane, training & management în companii cu până la 1500 de angajați, cum ar fi: FibrexNylon, Yarnea – Radici Group, Rompetrol Petromidia, Pambac, Peny Market - Rewe Group, Vard Tulcea, Vard Brăila – Fincantieri. De-a lungul carierei sale, pe lângă anii de experiență ca Manager de Resurse Umane, Liliana a fost Consilier juridic în drept comercial și dreptul muncii, Manager Comercial, Director General Adjunct.

Liliana a îmbinat experiența managerială în companii mari cu cea de consultant și trainer în proiecte de resurse umane și management, dezvoltare a competențelor profesionale, soft & technical skills, comunicare & project management. Din 2019 Liliana s-a alăturat echipei Ascent Group ca și managing partner pentru zona de Nord-Est a României, contribuind la dezvoltarea grupului de firme la nivel național.

Ești interesat de acest curs?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre tine sau compania ta, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

CLIENȚII ȘI PARTENERII NOȘTRI