Cursuri

HRevolution Conference, Arad, 5 noiembrie

Înregistrează-te 5 noiembrie, 2024

Tarife

Super early bird fee

Până la 20 iulie

99 euro + TVA

Early bird fee

Până la 1 septembrie

149 euro + TVA

Regular fee

Până la 20 octombrie

220 euro + TVA

Late worm fee

După 21 octombrie

270 euro + TVA

Data evenimentului

  • 5 noiembrie 2024
Google Calendar Apple Calendar

Locația evenimentul

în curs de stabilire Vezi harta

Cel mai provocator eveniment de HR al anului se întâmplă pe 5 noiembrie 2024, la Arad. HRevolution e un eveniment unic, de o zi, care promite să fie extrem de interactiv, cu speakeri de excepție și cu teme îndrăznețe și inovatoare.

La HRevolution vom renunța la formatele tradiționale ale conferințelor și vom explora cum arată viitorul în resurse umane.

  • Care sunt tendințele în lume în acest domeniu?
  • Cum vor arăta organizațiile viitorului?
  • Care sunt principalele provocări din acest domeniu și cum pot fi depășite?

Conferința va acoperi o gamă variată de teme, de la cele mai recente tendințe în tehnologie aplicate în HR, la tehnici inovatoare de implicare și motivare a angajaților sau la teme practice legate de legislația în domeniul muncii cu angajați extracomunitari.

Agenda evenimentului include experți de top din industrie, locali și internaționali, care vor împărtăși atât perspective noi cât și strategii și studii de caz practice.

Participanții vor avea ocazia să ia parte keynote-uri provocatoare, ateliere practice interactive și sesiuni de networking concepute pentru a încuraja colaborarea și schimbul de idei. Nu în ultimul rând, conferința va include mici intermezzo-uri cu activități surpriză, dar care promitem că vor fi energizante.

Indiferent dacă sunteți un profesionist în HR care dorește să fie la curent cu ultimele noutăți, un lider de afaceri interesat să îmbunătățească gestionarea talentelor din organizația sa, sau pur și simplu un om pasionat de cum va arată viitorul organizațiilor, HRevolution este evenimentul potrivit.

Vă invităm să veniți, să acceptați să fiți provocați, iar apoi să plecați inspirați pentru a aduce schimbări pozitive în locul în care activați.

Vom publica în curând mai multe detalii despre agendă, locație, lista de speakeri și informații despre înregistrare. Pentru moment am deschis listele de înregistrare pentru super early birds, iar pentru cei care vor să profite de acest tarif special, sponsorizat de Ascent Group, înregistrările se pot face utilizând butonul „înregistrează-te” de mai sus.

Pentru mai multe informații:

Andra Mocanu