Cursuri

HRevolution Conference, Arad, 5 noiembrie

Înregistrează-te 5 noiembrie, 2024

Tarife

Super early bird fee

Până la 20 iulie

99 euro + TVA

Early bird fee

Până la 13 septembrie

149 euro + TVA

Regular fee

Până la 20 octombrie

199 euro + TVA

Late worm fee

După 21 octombrie

250 euro + TVA

Data evenimentului

  • 5 noiembrie 2024
Google Calendar Apple Calendar

Locația evenimentul

Ibis Styles, str. Aurel Vlaicu 306, Arad 310375 Vezi harta

Cel mai provocator eveniment de HR al anului se întâmplă pe 5 noiembrie 2024, la Arad. HRevolution e un eveniment unic, de o zi, care promite să fie extrem de interactiv, cu speakeri de excepție și cu teme îndrăznețe și inovatoare.

La HRevolution vom renunța la formatele tradiționale ale conferințelor și vom explora cum arată viitorul în resurse umane.

  • Care sunt tendințele în lume în acest domeniu?
  • Cum vor arăta organizațiile viitorului?
  • Care sunt principalele provocări din acest domeniu și cum pot fi depășite?

Conferința va acoperi o gamă variată de teme, de la cele mai recente tendințe în tehnologie aplicate în HR, la tehnici inovatoare de implicare și motivare a angajaților sau la teme practice legate de legislația în domeniul muncii cu angajați extracomunitari.

Agenda

Agenda evenimentului include experți de top din industrie, locali și internaționali, care vor împărtăși atât perspective noi cât și strategii și studii de caz practice.

Participanții vor avea ocazia să ia parte keynote-uri provocatoare, ateliere practice interactive și sesiuni de networking concepute pentru a încuraja colaborarea și schimbul de idei. Nu în ultimul rând, conferința va include mici intermezzo-uri cu activități surpriză, dar care promitem că vor fi energizante.

Keynote Speakers

CĂTĂLINA SCHVENINGER – Membru al Forbes Human Resources Council | Angel Investor | Business mentor | CLO, CPeO | FCIPD

În cei 25 de ani de activitate în domeniul resurselor umane, Cătălina a trecut prin toate rolurile imaginabile – de la recrutor la HR generalist, de la Head of Employer Brand la Chief Learning Officer și ulterior Chief People Officer. Experiența ei acoperă o gamă largă de industrii, inclusiv SaaS, e-commerce și telco, toate cu o amprentă globală extinsă.

A lucrat pentru branduri emblematice (General ElectricE, T-Mobile, Vodafone), precum și pentru pentru companii de tip purpose-led scale-up în domeniul tehnologiei educației (FutureLearn, DataCamp). În prezent locuiește în Londra.

Keynote-ul Cătălinei, “HR 3.0 – Why we need a system upgrade?”, va aborda câteva teme de mare interes:
• Care sunt cele mai recente tendințe în domeniul resurselor umane și de ce trebuie să schimbăm ceva în modul în care facem lucrurile?
• Care sunt cele mai mari provocări cărora va trebui să le facem față?
• Cum trebuie redefinită funcția de HR în viitor, pentru a putea sprijini creșterea organizațiilor?

 

LĂCRĂMIOARA LOGHIN – Fondator și Managing Director Exact ⎮co-fondator Design Thinkers Academy Eastern Europe ⎮Președinte al Asociației pentru Radio Audienta (ARA).

În cei peste 20 de ani de activitate în domeniul cercetării Lacramioara a fost mereu pasionată de a vorbi cu clienții ca oameni reali cu probleme reale, principalul ei obiectiv fiind de a transpune informațiile primite de la clienți și de a crea soluții mai bune (produse, servicii) pentru aceștia.

În ultimii ani a fost implicată în numeroase proiecte de cercetare din zona de Employee Experience (EX) și a descoperit numeroase insight-uri relevante despre principalele provocări pe care le au oamenii din organizații și de ce mult prea des modul în care facem research în domeniul resurselor umane nu ne oferă informațiile cele mai relevante despre nevoile angajaților.

La HRevolution Lăcrămioara va co-crea împreună cu un alt speaker, Diana Simion,  un keynote pe tema “EX vs. nEXt în Employee Experience”, aducând în Conferință perspectiva cercetătorului și abordând câteva teme foarte provocatoare:

  • Cum arată un HR scan cu raze EX și până unde merge curajul organizațiilor de a privi înăuntru?
  • Ce riscăm atunci când alegem să ignorăm razele EX și cât riscăm atunci când acționăm, înarmați cu multe asumpții și bune intenții, fără a înțelege sau măsura experiența angajaților?

 

DIANA SIMION – Insights & Trends Expert⎮Business Consultant⎮Associate Professor.

Cu un background în cercetare, atât în mediul academic cât și în marketing research, Diana are un doctorat în Științele Comunicării și expertiză ca facilitator în proiecte de Design Thinking și consultanță de brand.

Diana a fost Associate Professor la Universitatea din Bordeau (Franța), la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA (România), respectiv în prezent la Bucharest Internațional School of Management (BiSM).

Deschiderea interdisciplinară și curiozitatea de a explora și a conecta domenii de activitate diverse au făcut ca în ultimii 20 ani să se implice în proiecte de diagnoză și consultanță organizațională, soft skills training și dezvoltare personală, consultanță și comunicare de brand, marketing research, Design Thinking, customer & employee experience.

Diana este un explorator de cursă lungă, care în sălile virtuale sau fizice de training și conferință, dincolo de relevanța și claritatea conținutului, mizează mereu pe empatie și playfulness, pentru ca orice context de învățare să fie o experiență care să hrănească nu doar curiozitatea, ci și zâmbetul participanților.

 

CRISTINA SĂRACU – Fondator Incluziune pe Bune | strategist Diversity, Equity & Inclusion | Ambasador Carta Diversității | LGBTQIA+ activist

Cristina are o lungă istorie în managementul echipelor, în companii naționale și internaționale. Inginer de profesie, dar şi absolventă a unui Executive MBA la Tiffin University (Ohio, USA) – cu o carieră de peste 20 de ani în retail şi nu numai – a coordonat timp de mai mulți ani o companie multinațională în regiune şi a contribuit activ la numeroase alte proiecte de business development.

În toți acei ani a dezvoltat echipe, branduri şi companii și a implementat intuitiv principii de diversitate şi incluziune organizațională – în vremurile în care nu exista nici măcar la nivel teoretic o discuție despre acest subiect în mediul de business de la noi – promovând de peste 20 de ani dialogul deschis, onest și acțiunile concrete pentru un mediu echitabil și incluziv.

În prezent Cristina este strateg DEI și activist LGBTQIA+, implicându-se în proiecte de consultanță, mentorat și voluntariat, atât în zona organizațională, educațională cât și comunitară. Este fondatoare a Asociației “Incluziune pe Bune”, unde împreună cu echipa sa contribuie la crearea de medii organizaționale și comunitare în care fiecare om este tratat cu respect și încurajat să se exprime.

Cristina este conștientă de faptul că diversitatea este o realitate, dar incluziunea este o alegere, o alegere, esențială pentru schimbarea mentalităților.

Keynote-ul Cristinei “Human” abordează o temă despre care vorbim tot mai mult, dar încă facem puțin, tema diversității în organizații, într-un mod deschis și asumat, abordând câteva teme curajoase:

  • Vorbim tot mai mult despre diversitate, dar cum arată ea de fapt, comparativ cu ceea ce ne imaginăm noi? Și de ce avem nevoie de ea în organizații?
  • Care sunt temele pe care le evităm sau despre care pur și simplu refuzăm să vorbim în organizații? Care ne sunt subiectele incomode?
  • Alte câteva “de ce?”-uri despre care adesea ne e greu să vorbim în organizații.
  • LGBTQIA+ între mit și realitate

 

ADELA CRISTEA – Fondator al Ascent Group și co-fondatoar al Design Thinkers Academy Eastern Europe ⎮International Keynote Speaker⎮ Business Mentor

Adela are o experiență de peste 25 de ani, în special în domeniul managementului și resurselor umane, acumulată atât în companii multinaționale, cât și în mediul Academic, respectiv ca trainer & consultant. A fondat Ascent Group în 2005, iar din 2017 a devenit și co-fondator al Design Thinkers Academy Eastern Europe, contribuind la dezvoltarea companiei pentru a ajunge în peste 20 de țări din Europa de Est, Balcani și Asia Centrală. Este un cunoscut speaker internațional, susținând prezentări în întreaga lume: Amsterdam, Londra, Viena, Dubai, Bahrain, Kazahstan, Namibia etc.

Keynote-ul Adelei “Autonomous Thinking” va aborda una din marile provocări cu care se confruntă azi atât indivizii cât și organizațiile, nevoia de gândire autonomă.

Într-o lume în continuă schimbare, gândirea autonomă devine esențială pentru inovație și adaptabilitate în cadrul organizațiilor. Vom explora împreună:

  • Cum să cultivăm și să încurajăm această abilitate în rândul angajaților, transformându-i în persoane capabile să ia decizii independente, să rezolve probleme complexe și să contribuie activ la succesul și creșterea companiei?
  • Cum putem pot ajuta organizațiile și echipele să învețe cum să identifice și să evite bias-urile cele mai comune, să depășească presupunerile, respectiv și să devină mai eficiente, mai autonome și să ia decizii mai bune în activitățile de zi cu zi?
  • Cum putem să ne ajutăm colegii să-și dezvolte gândirea critică (fără ca astă să devină “criticism”) și în același timp să-și dezvolte creativitatea și abilitatea de a găsi soluții inovative la provocările de zi cu zi.
  • Care sunt strategiile și instrumente practice ce pot stimula gândirea autonomă și pot crea o cultură organizațională dinamică și reziliență?

Workshops

La HRevolution Conference ne-am propus să facem puțină „magie”. Așa că pe facilitatorii workshop-urilor de la conferință am ales să-i numim “workshop wizards”. 🧙‍♂️. Asta pentru că ei, cu bagheta magică a know-how-ului pe care-l au, vor putea să ne ajute să rezolvăm provocări ce azi par insurmontabile.

MIHAI CEPOI – Founder & CEO Jobful

Mihai Cepoi este unul din cei mai promițători tineri antreprenori români, inclus în 2019 în prestigioasa listă Forbes România 30 sub 30 datorită Jobful, platforma digitală gamificată pionier în România prin care Mihai și-a propus să revoluționeze recrutarea. Mihai este co-fondator și CEO al Jobful, un scale-up inovator care și-a propus încă de la debut să schimbe radical modul în care recrutăm oameni, punându-i pe aceștia, pe candidați, pe primul loc. Jobful a reușit să obțină o serie de investiții pre-seed devenind singura companie românească selectată pentru a participa la acceleratorul SAP.io din Berlin. Drumul lor a fost marcat de realizări notabile, inclusiv obținerea locului trei și votul publicului la Startarium PitchDay în 2018.

Jobful folosește designul centrat pe utilizator și cadrele gamificate pentru a crea experiențe unice, respectiv o soluție SaaS complet personalizabilă, end2end, care ajută companiile să atragă, să angajeze și să dezvolte profesioniști de top. Platforma integrează multiple canale de recrutare și sisteme terțe, creând un hub cuprinzător de achiziție de talente care simplifică întregul proces de recrutare.

La HRevolution Mihai va modera un workshop pe tema:  “Recrutarea – de la cheltuială și proces pompieristic la investiție?

De ce am ales această temă?

Într-o lume în care toate companiile au dificultăți legate de recrutare, a învăța cum să fim mai eficienți în acest domeniu folosind beneficiile tehnologiei și înțelegând mai bine experiența aplicațiilor poate fi un game changer. 

Workshop-ul facilitat de Mihai va aborda și va oferi răspunsuri la câteva provocări majore: 

  • Cheltuim sau investim în recrutare? 
  • Cum transformăm recrutarea în Talent Acquisition strategic?
  • Ce tehnologii sunt disponibile și cum le folosim pentru a maximiza rezultatele recrutării?
  • Cum transformăm experiența de recrutare a aplicanților într-una pozitivă, chiar atunci când nu sunt selecționați?
  • Cum putem construi și dezvolta comunități de talente?
  • Ce ne rezervă lumea viitorului în recrutare?

 

FELIX GARAI – Managing Partner al Share IT Smart

Felix este un profesionist pasionat de inovație, care, după aproape două decenii de experiență în lumea corporate, a ales să își urmeze propria cale. S-a dedicat cu succes proceselor de îmbunătățire și digitalizare în cadrul propriei companii, conducând activități de consultanță în patru țări de pe două continente. A creat 11 soluții de digitalizare care au avut un impact semnificativ în industrii diverse, precum automotive, pharma și construcții navale. În prezent este Managing partner al Share IT Smart, o companie specializată în optimizarea și digitalizarea proceselor.

La HRevolution Conference Felix va modera un workshop despre viitorul transportului pentru angajați: “Odiseea 2030 – Ce facem cu transportul angajaților?

De ce am ales această temă?

Costul transportului pentru angajați este unul din principalele costuri de HR, iar logistica din spatele organizării rutelor e adesea un coșmar pentru cei care trebuie să se ocupe de ea. Pe lângă costurile ridicate, volatilitatea forței de muncă și timpul îndelungat petrecut pe drum de angajați în tranzit sunt alte două provocări majore pentru orice companie.

Workshop-ul facilitat de Felix va aborda și va oferi răspunsuri la câteva provocări majore:

  • Cum transportăm azi angajații și cum va arăta transportul lor în 2030?
  • Cât de mari sunt de fapt costurile actuale cu transportul angajaților?
  • Cât de mult poluează transportul pe care-l folosim azi și care sunt ratele de ocupare ale mijloacelor de transport folosite?
  • Cât de ușor răspundem prin soluțiile actuale la nevoile companiei / fabricii (ex. ore suplimentare)?
  • Câte plângeri legate de transport primim și cum le colectăm?
  • Care sunt soluțiile de care putem ține cont pentru viitor?

 

DALIBOR VASILJEVIĆ – Co-Founder Brand Sprint ⎮Chief Brand Officer Wiren ⎮Brand strategist ⎮Renewable energy enthusiast

Dalibor Vasiljevic este un marketing & brand enthusiast și un antreprenor de succes, cu o cariera de peste 20 de ani în domeniu. Dalibor a fondat agenția premiată de branding Rainfall, a co-fondat Brand Sprint, iar in ultimii 5 ani este activ ca Chief Brand Officer în Wiren, o companie ce promovează eficienta energetica pe plan european, ocupându-se în același timp și de partea de cultură si design organizațional din cadrul companiei. Dalibor este de asemenea senior facilitator in cadrul DesignThinkers Academy, ajutând profesioniști să adopte un mindset centrat pe utilizator.

La HRevolution Dalibor va facilita atelierul cu tema “Employer Branding în lumea viitorului

De ce am ales această temă?

Știm că într-o piață a muncii atât de competitivă modul în care ne prezentăm în fața candidaților poate fi la fel de important (sau uneori mai important) decât modul în care ne prezentăm în fața clienților. Printr-un brand de angajator bun putem atrage cei mai talentați candidați, sau printr-un brand de angajator prost îi putem pierde.

Workshop-ul facilitat de Dalibor va aborda următoarele teme:

  • Importanța brandului pentru cultura organizațională
  • Employee-centricity și ce înseamnă asta
  • Cum construim un brand sănătos de angajator?
  • Care sunt pașii unei strategii de brand?
  • Ce acțiuni concrete trebuie să întreprindem pentru implementare

 

MITICĂ PURCARU – Manager Best international Recruitment ⎮Expert în practici de imigrare și angajarea în muncă a străinilor

Mitică Purcaru este unul dintre cei mai buni experți din Vestul României în domeniul imigrației și practicilor de angajare a străinilor. Cu o experiență de 14 ani ca Șef Serviciu Imigrări în cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – filiala Arad, peste 15 ani de experiență ca și cadru universitar și șef de lucrări, respectiv un doctorat în Drept, Mitică Purcaru este pentru noi alegerea naturală pentru a aborda spinoasa temă a angajării extracomunitarilor.

La HRevolution, Mitică Purcaru va facilita atelierul cu tema “Reglementări naționale și europene privind încadrarea în muncă a străinilor” 

De ce am ales această temă?

În ultimii ani piața muncii din România a devenit extrem de provocatoare, nivelul șomajului atingând cote nebănuite. Asta a determinat multe companii să apeleze la aducerea de muncitori extracomunitari pentru a-și putea derula în continuare activitățile. Dar domeniul imigrației și încadrării în muncă a străinilor nu este unul simplu, iar legislația românească este extrem de provocatoare (iar uneori greu de descifrat) atunci când vine vorba despre aceste practici.

Temele abordate în cadrul workshop-ului, co-moderat de colega noastră de la Ascent Group Florina Băbău, vor fi:

  • Principalii pași procedurali privind angajarea în muncă a străinilor
  • Noutăți legislative cu privire la angajarea în muncă a străinilor, aduse de Legea 28/2024 și OG 25/2024
  • Particularități privind angajarea în muncă a cetățenilor din Republica Moldova, Ucraina și Serbia
  • Ce acțiuni concrete trebuie să întreprindem pentru implementare
  • Particularități culturale legate de integrarea angajaților extra-comunitari

Special Guests

La HRevolution, am promis că vă vom oferi o experiență unică, plină de surprize — și ne ținem de cuvânt. Vom explora și teritorii mai puțin obișnuite în conferințele de business, iar pentru aceste momente vom avea câțiva invitați speciali:

ZOLTÁN LOVAS – Actor 

Noi credem foarte tare că o componentă importantă din viața organizațiilor trebuie să fie veselia, alături de imaginație, iar ele pot fi cel mai bine stimulate prin arte. Așa că am ales să aducem câteva momente din lumea artelor în conferința noastră și în același timp să vă convingem că lumea business-ului și cea a artelor pot conviețui frumos împreună.

Una din cele mai longevive și îndrăgite reprezentații ale Teatrului Clasic “Ioan Slavici” din Arad, este one man show-ul “Apropo, ați chemat pompierii?”, care-l are ca protagonist pe Zoli Lovas. La HRevolution, Zoli va veni cu un număr de stand-up pe teme de HR, pe care am îndrăznit să-l numim, parafrazând, “Apropo, ați chemat HR-ul?”

Sperăm să râdem împreună, să ne jucăm, să ieșim din zona de confort și să explorăm noi teritorii. Care la rândul lor ne vor face să învățăm lucruri noi despre noi înșine, despre colegii noștri, și despre organizațiile noastre. 

 

CORSO BAND – Trupă de pop-rock

Probabil vă întrebați — ce caută o trupă la o conferință de HR? Ei bine, credem că organizațiile au multe de învățat din muzică. La urma urmei, organizațiile ar trebui să fie ca muzica — pline de armonie, ritm, colaborare, sincronizare și, desigur, pasiune și muncă asiduă.

În colaborare cu Corso Band, am pregătit o intervenție unică care îmbină muzica cu reflecția și învățarea profundă. Este un moment pe care nu veți dori să-l ratați!

De ce să vii la HRevolution?

Indiferent dacă sunteți un profesionist în HR care dorește să fie la curent cu ultimele noutăți, un lider de afaceri interesat să îmbunătățească gestionarea talentelor din organizația sa, sau pur și simplu un om pasionat de cum va arată viitorul organizațiilor, HRevolution este evenimentul potrivit.

Vă invităm să veniți, să acceptați să fiți provocați, iar apoi să plecați inspirați pentru a aduce schimbări pozitive în locul în care activați. Înregistrările se pot face utilizând butonul „înregistrează-te” de mai sus.

Partenerii Evenimentului

 

Pentru mai multe informații:

Andra Mocanu