Cursuri

De ce eșuează inovația și cum remediem asta? Primul webinar organizat cu Tony Ulwick în Europa de Est

Înregistrează-te 16 iunie, 2021

Data

  • 16 iunie 2021: 17:00 - 18:00 EEST (16:00 - 17:00 CEST)
Google Calendar Apple Calendar

Curs Online

Acest curs se va derula prin intermediul platformei Zoom.

Probabil niciodată nu am vorbit atât de mult despre inovație cum o facem astăzi. Fiecare companie înțelege acum, mai mult ca oricând, că nu numai succesul său viitor, ci chiar supraviețuirea depind în mod critic de capacitatea sa de a inova.

Prin urmare, suntem bucuroși să vă invităm la un eveniment foarte special, organizat de Strategyn și Ascent Group. În cadrul acestui webinar avem onoarea de a-l avea ca invitat special pe Tony Ulwick.

Tony este pionierul teoriei Jobs-To-Be-De-Done și inventatorul Outcome-Driven Innovation® (ODI), un instrument foarte eficient de inovare, cu o rată de succes documentată care este de 5 ori mai mare decât media din industrie. Tony a primit 12 brevete pentru practicile sale de inovare care au schimbat regulile jocului și au avut ca rezultat produse care ajută clienții să își facă mai bine „treaba”.

Tony este, de asemenea, autorul cărților „Jobs-to-be-Done: What Customers Want”, „JOBS TO BE DONE: Theory to Practice”, și a numeroase alte articole despre ODI publicate în Harvard Business Review și MIT Sloan Management Review. Prin implicarea sa în sute de inițiative de inovare, Tony a ajutat companiile să reinventeze produse neperformante, să creeze noi modele de afaceri și să construiască și să implementeze programe de inovare în numeroase companii. Munca sa este citată în sute de publicații.

În calitate de lider de opinie în domeniul inovării, inventator, autor și speaker, Tony Ulwick a schimbat modul în care gândesc atât mediul universitar cât și business executivii despre strategiile de creștere și despre inovarea produselor.

Webinarul va avea loc pe 16 iunie, între orele 17:00 – 18:00 EEST (16:00 – 17:00 CEST), pe Zoom.

Subiectele de discuție vor fi:
– Cele 3 mituri adânc înrădăcinate care determină companiile să eșueze în materie de inovare
– Adevăratele probleme pe care companiile trebuie să le depășească pentru a reuși în domeniul inovării
– Procesul de inovare care rezolvă aceste probleme

În timpul acestei sesiuni, Tony va demitiza miturile care împiedică companiile să facă progresele necesare și vă va arăta cum poate fi folosită o mentalitate de tipul „jobs-to-be-done” pentru a defini, capta, organiza și utiliza afirmațiile privind nevoile clienților într-un mod care face inovația mult mai previzibilă și mai profitabilă.

Evenimentul este organizat exclusiv pentru clienții și partenerii Ascent Group. Participarea este gratuită, pe bază de invitație.

Pentru mai multe informații:

Alexandra Crăciunoiu