Coaching

Fiecare campion are în spate un antrenor priceput

Tu ai reușit – ai ajuns un campion… având un antrenor priceput în spate, care te-a ajutat să devii mai eficient şi mai inspirat în activitatea practică de zi cu zi.

La rândul tău, te poţi mândri că ai creat o echipă bună, cu oameni competenţi. Însă nu întotdeauna e suficient doar a avea oameni competenţi. De cele mai multe ori, experienţa şi pregătirea lor trebuie puse în valoare.

Se spune că valoarea unui manager e dată de performanţa echipei fără manager. Echipa ta poate performa fără tine?

Dacă încă apar în echipa ta deconectări manifestate prin: productivitate în scădere, lipsa de motivaţie, deadline-uri ratate sau amânate constant, profitabilitate scăzută a proiectelor noi, atunci e momentul să devii antrenor pentru echipa ta. Contribuţia ta vor fi întrebările bine plasate, la care membrii echipei tale vor găsi propriile soluţii pentru problemele cu care se confruntă.

Cui se adresează?

Cursul este adresat persoanelor care conduc oameni şi vor să îi dezvolte profesional.

Obiective curs

 • Dezvoltarea abilităţii de a conduce un proces de coaching
 • Valorificarea potenţialului fiecărui membru al echipei
 • Dezvoltarea abilităţii de a pune întrebările potrivite la momentul potrivit
 • Dezvoltarea abilităţii de a îi ajuta pe membrii echipei să găsească răspunsurile de care au nevoie

 

Module curs

 • Ce este coaching-ul?
 • Diferenţe între mentoring, coaching, training și counselling
 • Etapele procesului de coaching
 • Aptitudinile şi calităţile unui coach eficient (conştiinţa de sine, regulile asumate, tehnica întrebărilor, tehnica ascultării)
 • Tipuri de întrebări folosite în procesul de coaching
 • Modelului GROW versus Metoda Co-Active Coaching
 • Generarea spațiului de descoperire pentru cel antrenat
 • Cele 5 abordări diferite din Co-Active Coaching
 • Gestionarea laturii emoțională a celui antrenat cât și partea activă, acțiunea, strategia.
 • Asigurarea echilibrului între emoție și acțiune

Cunoaște echipa

Adina Almăjanu

Office Manager - București

În plan profesional, experiența Adinei provine în principal din domeniul resurselor umane și al formării, fiind pe rând, de-a lungul anilor, formator și coordonator de proiecte în programe internaționale pentru tineri (de ex.: Erasmus), sau trainer și consultant de resurse umane în proiecte naționale și internaționale, pentru companii private și ONG-uri.

În prezent Adina este în prezent managerul biroului Ascent Group din București, dar și un HR Specialist & Trainer al Ascent Group, cu experiență atât ca trainer pe programe de Dezvoltarea abilităților de prezentare și comunicare, Dezvoltarea abilităților de leadership, Construirea și dezvoltarea echipei, Team building, sau Design Thinking, pentru companii locale și multinaționale. Nu în ultimul rând, experiența Adinei provine și din calitatea ei de coordonator a numeroase programe de evaluare și dezvoltare de personal tip assessment centre pentru companii de prestigiu.

Florina Băbău

HR Manager Ascent Group

Florina este absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității de Vest din Timișoara și deținătoare a numeroase certificări în domeniul managementului și a resurselor umane. În plan profesional Florina are o experiență profesională de peste 15 ani ca și manager de resurse umane, manager de proiect, implementare și îmbunătățiri de procese, proiecte cu fonduri europene, organizări de evenimente motivaționale, evaluare și dezvoltare de personal, atât pentru companii multinaționale, cât și românești.

Din 2019 Florina a devenit HR Manager în cadrul grupului de firme Ascent, coordonând activitatea și proiectele de resurse umane a grupului la nivel național. Nu în ultimul rând, Florina este și un trainer experimentat în programe de soft skills și team building.

Ești interesat de acest curs?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre tine sau compania ta, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

CLIENȚII ȘI PARTENERII NOȘTRI