Coaching

Each champion has a good coach behind him

You’ve become a champion… you’ve had a skilled coach behind you who helped you become more efficient and inspired in everyday practice. In turn, you can be proud to have created a good team with competent people. But it is not always enough to have only competent people. Most of the time their experience and training must be put to use.

It is said that a manager’s value is given by the performance of the team without a manager. Can your team perform without you?

If you still appear on your team disconnections manifested by: Decreasing productivity, lack of motivation, constantly missed or delayed deadlines, low profitability of new projects, then it’s time to become coach for your team. Your contribution will be the questions that your team members will find their own solutions to the problems they face.

Who is it for?

The course is aimed at people who lead people and want to develop them professionally.

Course objectives

 • Develop the ability to lead a coaching process
 • Unleash the potential of each team Member
 • Develop the ability to ask the right questions at the right time
 • Develop the ability to help team members find the answers they need

The course modules

 • What is coaching?
 • Differences between mentoring, coaching, training and co-unselling
 • The stages of the coaching process
 • Skills and qualities of an effective coach (self awareness, rules taken, questions technique, listening technique)
 • Types of questions used in the coaching process
 • Grow versus co-active Coaching
 • Generate discovery space for the trained
 • The 5 different approaches of co-active Coaching
 • Management of the emotional dimension of the trained, as well as the active part, action and strategy.
 • Balance between emotion and action.

Cunoaște echipa

Florina Băbău

HR Manager Ascent Group

Florina este absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității de Vest din Timișoara și deținătoare a numeroase certificări în domeniul managementului și a resurselor umane. În plan profesional Florina are o experiență profesională de peste 15 ani ca și manager de resurse umane, manager de proiect, implementare și îmbunătățiri de procese, proiecte cu fonduri europene, organizări de evenimente motivaționale, evaluare și dezvoltare de personal, atât pentru companii multinaționale, cât și românești.

Din 2019 Florina a devenit HR Manager în cadrul grupului de firme Ascent, coordonând activitatea și proiectele de resurse umane a grupului la nivel național. Nu în ultimul rând, Florina este și un trainer experimentat în programe de soft skills și team building.

Adina Almăjanu

Office Manager - București

În plan profesional, experiența Adinei provine în principal din domeniul resurselor umane și al formării, fiind pe rând, de-a lungul anilor, formator și coordonator de proiecte în programe internaționale pentru tineri (de ex.: Erasmus), sau trainer și consultant de resurse umane în proiecte naționale și internaționale, pentru companii private și ONG-uri.

În prezent Adina este în prezent managerul biroului Ascent Group din București, dar și un HR Specialist & Trainer al Ascent Group, cu experiență atât ca trainer pe programe de Dezvoltarea abilităților de prezentare și comunicare, Dezvoltarea abilităților de leadership, Construirea și dezvoltarea echipei, Team building, sau Design Thinking, pentru companii locale și multinaționale. Nu în ultimul rând, experiența Adinei provine și din calitatea ei de coordonator a numeroase programe de evaluare și dezvoltare de personal tip assessment centre pentru companii de prestigiu.

Ești interesat de acest curs?

Lasă-ne un mesaj cu detaliile tale de contact și câteva informații despre tine sau compania ta, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

CLIENȚII ȘI PARTENERII NOȘTRI