Meet our team: Dorina Damean, Financial Consultant

Dorina face parte din echipa de consultanți financiari ai Ascent Group și ni s-a alăturat acum 7 ani și jumătate.

Citește articolul

Cum a început colaborarea ta cu Ascent Group?

Lucrez în Ascent Group de 7 ani și jumătate. Îmi amintesc că m-a sunat colega care se ocupa de recrutări și m-a întrebat dacă vreau să mă alătur echipei. Mă cunoștea dinainte, știa că stăpânesc programele de contabilitate pe care le foloseau aici și asta cred că a constituit un avantaj. Îmi amintesc că nu voiam neapărat să îmi schimb locul de muncă. Înainte de Ascent am avut un contract care a durat 5 ani și în general pot spune că peste tot unde am lucrat am stat ani buni, nu am făcut schimbări prea des. Dar, eram deja specializată pe ceea ce era nevoie aici, simțeam că voi fi apreciată pentru aceasta și… am venit!

Care este activitatea ta în cadrul companiei?

Am un portofoliu de 30 de societăți și mă ocup de tot ce înseamnă contabilitate, consultanță în domeniul contabil, practic tot ce are nevoie clientul în acest domeniu. Am fost deschisă întotdeauna și am reușit să leg o relație cu clienții noștri astfel încât să știe că se pot baza pe mine dacă au o problemă și asta îmi dă o satisfacție deosebită! Vorbesc zilnic cu reprezentanții lor pentru diverse motive!

Ce găsești motivant în munca ta de fiecare zi?

Îmi place ceea ce fac, asta e cel mai important cred, să îți placă ceea ce faci! Vin cu drag la servici și pentru că grupul de colegi de aici este foarte fain, îmi place să petrec timp cu ei și cred că acesta este unul dintre motivele pentru care nu aș pleca niciodată! E o atmosferă foarte faină, degajată, numai bună pentru muncă!

Care sunt principiile după care te ghidezi în viață?

Cred în puterea cuvântului dat! Sunt sinceră, onestă și aștept același lucru și de la oamenii din jurul meu. Dacă ai spus că faci ceva, atunci așa să și fie! Nu îmi place să mă apuc de lucruri pe care nu le pot duce la bun sfârșit dar asta nu înseamnă că mă feresc să învăț lucruri noi. Consider că învățăm toată viața și poate și de aceea caut să mă înconjor de oameni de la care pot să învăț, care să mă ajute în evoluția mea ca om.

Cum vezi viitorul Ascent Group?

Atâta timp cât vom rămâne un colectiv unit cu principii sănătoase, eu cred că viitorul va fi unul prosper! Clienții sunt desigur foarte importanți. Ei sunt cei care practic ne asigură locul de muncă și ceea ce simt legat de ei acum este o oarecare apropiere. Am depășit acea graniță client – prestator de servicii sau consultant și în prezent relația noastră cu ei reprezintă mai mult de atât. Simt din partea lor această siguranță, că se pot baza pe noi indiferent de cerințe și sper ca în direcția asta să evoluăm și în viitor!