Training

Livrăm programe foarte customizate fiecărei industrii, nevoi sau tipologii de client având formatori cu o experiență practică consistentă în domeniile pe care le abordează.

Compania noastră aduce o viziune modernă asupra procesului de învăţare, punând accentul pe beneficiile utilizării învăţării active prin exerciţii şi modelare comportamentală.

Programele de training au o abordare interactivă, sunt personalizate şi adresate cerinţelor unice, viziunii şi obiectivelor organizaţionale ale fiecărui client în parte.

Multitudinea de probleme şi situaţii pe care le întâlnim atât în viaţa profesională cât şi în viaţa personală pot determina dezechilibre care ne afectează evoluţia.

Confruntaţi cu acestea, de la lipsa timpului liber la teama de a ne adresa direct unei audienţe sau de la perpetuarea stărilor conflictuale la eşuarea într-un proces de negociere, avem nevoie de modele de comportament care să ne asigure un parcurs cât mai armonios şi performant.

Dezvoltarea abilităților manageriale și de leadership

Este un firesc al naturii umane să caute modele comportamentale în persoane pe care să le urmeze, care inspiră încredere şi siguranţă. În mare măsură este un talent natural al oamenilor de a fi lideri.

Însă, calităţile individuale de leadership pot fi îmbunătăţite. Cursurile noastre îşi propun să vă ajute să găsiţi răspunsurile şi modalităţile cele mai potrivite de dezvoltare a calităţilor de leader.

Comunicare și public speaking

Unii reuşesc să comunice mai eficient, alţii mai puţin. Ne putem însă însuşi tehnici pe care să le aplicăm pentru a reuşi să transmitem un mesaj cât mai apropiat de ceea ce dorim de fapt – să comunicăm mai eficient.

Cursul este destinat organizaţiilor, dar şi tuturor celor care doresc sa îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare – să comunice mai eficient şi cu rezultatele dorite.

Dezvoltare personală și dezvoltarea echipelor

Cu toţii ne dorim să îmbunătățim anumite aspecte pe plan personal sau în relație cu colegii noştri, dar diferenţele dintre noi sunt de multe ori bariere în faţa acestui obiectiv.

Programele se adresează organizaţiilor cu echipe în formare sau care resimt nevoia consolidării relaţiilor dintre membrii ei precum și tuturor persoanelor care sunt preocupate de echilibrarea vieţii profesionale cu cea personală.

Vânzări și customer care

Eficiența forței de vânzări joacă un rol esențial în succesul sau eșecul comercial al companiei. Creșterea volumului de vânzări, realizarea sau depășirea target-urilor de vânzări este foarte importantă pentru dezvoltarea companiei.

În același timp și clienții sunt foarte importanţi şi construirea şi menţinerea unei relaţii cât mai bune cu ei este vitală pentru creşterea afacerii. Aceste cursuri vă ajută să înțtelegeți și să îmbunătățiți aceste aspecte.

Inovație și creativitate

De multe ori cădem în capcana de a crede că a fi creativ înseamnă să creezi artă. Pictorii, sculptorii, compozitorii nu sunt singurii care pot crea.

Rezolvarea problemelor într-o organizaţie, găsirea de soluţii noi implică de asemenea capacitatea noastră creativă şi fiecare putem fi mai creativ. Cursurile sunt adresate organizaţiilor în dezvoltare sau care doresc stimularea mediului organizaţional spre dezvoltare continuă.

Management financiar

Cu toții ne dorim ca forța de vânzări să înțeleagă și care este importanța fluxului monetar și rentabilitatea pentru companie. Să conștientizeze rolul lor în a identifica și în a vinde clienților cu un profil financiar sigur.

Cursurile vă ajută să înțelegeți cum funcționează finanțele, necesitatea colaborării între financiar și vânzări pentru a vă asigura că organizația va avea vânzări profitabile.

Cunoaște echipa

Adela Cristea

Managing Partner & Founder Ascent Group

Adela Cristea este managing partner al Ascent Group și totodată fondatorul grupului de firme. Experienţa Adelei este acumulată timp de peste douăzeci de ani, în special în domeniul manageriale şi cel al resurselor umane, în cadrul unor companii multinaţionale ca Unilever sau International Resources, precum şi din poziţia de consultant, în cadrul Archimedes Consulting Group şi Ascent Group.

În toți acești ani, Adela s-a implicat în numeroase proiecte de start-up de business, restructurări de întreprinderi, medieri de conflicte de muncă şi training, pentru companii multinaţionale şi locale din domenii diverse de activitate, atât în România cât şi în străinătate. Din 2017 Adela este și co-fondator al Design Thinkers Academy Eastern Europe, contribuind la dezvoltarea companiei într-un număr de peste 20 de țări din Europa de Est, Balcani și Asia Centrală .

Lia Bejenaru

Senior Partner Ascent Group

În plan profesional, experiența Liei este una pluridisciplinară, atât în administrație publică, în cadrul Parlamentului Republicii Moldova, cât și în project management în cadrul Centrului European pentru Basarabia, a Small and Medium Entrepreneurs Union - Bruxelles, respectiv în colaborarea cu Fundațiile Konrad-Adenauer-Stiftung, Westminster Foundation for Democracy (WFD), Robert Schuman Foundation, Eduardo-Frei Foundation şi USAID.

În domeniul privat, Lia a activat timp de mai mulți ani ca manager financiar al NRG Interactive Group urmată de o carieră în domeniul comunicării publice și mass-media ca și Prezentator știri Prime-Time la Publika TV, editor știri, reporter și corespondent special la evenimente internaționale. Activitatea jurnalistică s-a împletit cu cea de consultant, trainer și manager în cadrul Ascent Group, în România și Republica Moldova, Lia coordonând de peste 10 ani biroul Ascent Group de la Chișinău.

Florina Băbău

HR Manager Ascent Group

Florina este absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității de Vest din Timișoara și deținătoare a numeroase certificări în domeniul managementului și a resurselor umane. În plan profesional Florina are o experiență profesională de peste 15 ani ca și manager de resurse umane, manager de proiect, implementare și îmbunătățiri de procese, proiecte cu fonduri europene, organizări de evenimente motivaționale, evaluare și dezvoltare de personal, atât pentru companii multinaționale, cât și românești.

Din 2019 Florina a devenit HR Manager în cadrul grupului de firme Ascent, coordonând activitatea și proiectele de resurse umane a grupului la nivel național. Nu în ultimul rând, Florina este și un trainer experimentat în programe de soft skills și team building.

Marcel Chișcan

Managing Partner Ascent Group

Experiența sa profesională, de 30 de ani, îmbină o gamă largă de domenii de activitate, de la administraţie publica locală, la vânzări și publicitate, respectiv producție sau logistică și transport. Marcel a ocupat de-a lungul anilor poziţii de management atât în cadrul unor IMM-uri, cât și în administraţie publica locala, în proiecte industriale sau în managementul unor companii de logistică și transport, respectiv participări în consilii de administraţie ale unor societăţi publice sau private.

În ultimii 15 ani experienţa sa managerială și antreprenorială a fost îmbogățită de numeroase proiecte de consultanță pentru start-up-uri și pentru dezvoltarea / restructurarea unor afaceri, asistență în combinate cu activități de training, derulate în cadrul Ascent Group, în special pe teme de Leadership și management, Corporate Entrepreneurship, Planificare strategică și gândire strategică, Abilități de negociere, Tehnici de vânzări și customer care, Dezvoltarea abilităților de comunicare sau Time management.

Adina Almăjanu

Trainer & HR specialist

În plan profesional, experiența Adinei provine în principal din domeniul resurselor umane și al formării, fiind pe rând, de-a lungul anilor, formator și coordonator de proiecte în programe internaționale pentru tineri (de ex.: Erasmus), sau trainer și consultant de resurse umane în proiecte naționale și internaționale, pentru companii private și ONG-uri.

În prezent Adina este HR Specialist & Trainer al Ascent Group, cu experiență atât ca trainer pe programe de Dezvoltarea abilităților de prezentare și comunicare, Dezvoltarea abilităților de leadership, Construirea și dezvoltarea echipei, Team building, sau Design Thinking, pentru companii locale și multinaționale, cât și în calitate de coordonator a numeroase programe de evaluare și dezvoltare de personal tip assessment centre pentru companii de prestigiu.

Virgil Aldea

Managing Partner Ascent Sibiu

Experiența sa profesională numără peste 16 ani în domeniul resurselor umane cu proiecte în țară și în străinătate, în domenii diverse de activitate. A debutat în resurse umane și logistică în cadrul Atlassib Holding, apoi ca și Consultant Resurse Umane si Branch Manager in cadrul Trenkwalder Romania, precum și cea de Trainer și Consultant Resurse Umane în cadrul Ascent Group, cu experiență în principal în proiecte de leasing de personal, recrutare sau evaluare de personal, iar ca trainer în numeroase programe de Team-building, Dezvoltare personală, Dezvoltarea abilităților de comunicare.

Din 2017 Virgil a devenit, Managing Partner al Ascent Sibiu, contribuind substanțial la dezvoltarea grupului de firme în zona centrală a României.

Renata Todoran

Financial Manager Ascent Group

În plan profesional Renata numără 20 ani de experienţă în domeniul financiar contabil, în departamentele financiare ale unor companii locale sau multinaționale (Arconta, Porta Doors, Magontec, Takata, Leoni), respectiv în consultanță financiar-contabilă cu Ascent Group. În toți acești ani s-a implicat în numeroase proiecte de consultanță, atât pentru companii locale cât și multinaționale, din domenii de activitate diverse: automotive, manufacturing, IT, agricultură, comerț, servicii.

Din 2012 Renata devine Senior Partner în Ascent Finance, companie specializată în servicii financiar-contabile din cadrul Ascent Group. În ultimii ani, datorită cunoștințelor profesionale consistente combinate cu abilități foarte bune de comunicare, Renata a devenit și un foarte bun trainer pe teme financiare, în pricipal în programe de Finance for non-financials, utilizarea eficientă a programului de contabilitate Ciel, consultanță personalizată etc.


Warning: array_rand() expects parameter 1 to be array, null given in /home/ascent/site/wp-content/themes/ascentgroup/template-parts/quote-part.php on line 10

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ascent/site/wp-content/themes/ascentgroup/template-parts/quote-part.php on line 10

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ascent/site/wp-content/themes/ascentgroup/template-parts/quote-part.php on line 11

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ascent/site/wp-content/themes/ascentgroup/template-parts/quote-part.php on line 12

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ascent/site/wp-content/themes/ascentgroup/template-parts/quote-part.php on line 13