Cursuri

Comunicare și managementul conflictelor – Online training

2 martie, 2021

Data și ora

  • 2 martie 2021; 15:00 - 17:00
  • 4 martie 2021; 15:00 - 17:00
  • 8 martie 2021; 15:00 - 17:00
  • 10 martie 2021; 15:00 - 17:00

Curs Online

Acest curs se va derula prin intermediul platformei Zoom.

Step 1 of 2

  • Vă rugăm să introduceți datele pentru a vă înregistra

    Informații personale

  • Informații pentru facturare

  • Alege opțiuni disponibile

  • Alege opțiunea de plată

Înregistrare

Prin înregistrarea pentru a participa la un curs Ascent Group, acceptați acești termeni și condiții. Politica de rambursare și anulare; dacă trebuie să vă anulați participarea cu o lună înainte de data de începere a cursului, vom rambursa 50% din pretul întreg, la anularea după acea perioadă nu vom rambursa taxa de bilet. Cu toate acestea, biletele pot fi transmise unei alte persoane cu aprobarea scrisă a Ascent Group și biletul rămâne valabil timp de un an pentru a participa la sesiunea de curs la o altă dată.

Plată

Factura va fi trimisă la rezervare. Taxăm 19% TVA la companiile din România sau persoane private și la companii și persoane private fără număr de TVA în afara României. Termenul de plată este de 14 zile de la primirea facturii.

Anulare de către Ascent Group
Ascent Group își rezervă dreptul de a anula sau modifica, fără notificare prealabilă, orice sesiune sau curs oferit în cadrul programului. Ascent Group se va strădui să ofere un loc la aceeași sesiune sau curs la o dată ulterioară sau un loc la o sesiune sau curs alternativ. În cazul în care acest lucru nu este posibil sau nu doriți să acceptați alternativele oferite, Ascent Group va oferi o rambursare integrală.

Forță majoră

Compania Ascent Group nu va fi responsabilă pentru orice eșec sau întârziere în executarea prezentului acord pentru perioada în care un astfel de eșec sau întârziere se datorează unor cauze dincolo de controlul său rezonabil, inclusiv, dar fără a se limita la acte ale lui Dumnezeu, război, greve sau conflicte de muncă , embargouri, ordine guvernamentale sau orice alt eveniment de forță majoră.

Proprietate

Acest site web este deținut și operat de Ascent Group, operatorul care procesează datele cu caracter personal este:
S.C. ASCENT FINANCE S.R.L.
Arad, Str. George Coșbuc, nr. 30
C.U.I. RO 31410442
J2/323/25.03.2013
[email protected]