Cursuri

Performant ca Assistant Manager – open training – Arad, iulie 2023

Înregistrează-te 27 iulie, 2023

Prețuri

Preț Early Bird

Până la 30 iunie 2023

310 €

Preț întreg

Până la 14 iulie 2023

350 €

Durata cursului

 • 27.07.2023; 09:00 - 17:00
 • 28.07.2023; 09:00 - 17:00
Google Calendar Apple Calendar

Locație

Acest curs se va derula in class, la sediul Ascent Group din Arad. Vezi harta

Cum să fii un assistant manager eficient?

Assistant managerul ocupă o funcție reprezentativă în cadrul companiei, fiind colaborator apropiat al managerului, motiv pentru care pregătirea sa trebuie să fie complexă, să vizeze cunoștințe variate de comunicare, protocol, management, marketing, contabilitate, informatică, legislație.

În climatul de business competitiv actual, un assistant manager nu este doar persoana care răspunde la telefon sau trimite notificări. Este adesea persoana cu care clienții externi au prima interacțiune în cadrul companiei, sau cea care crează conexiunile între clienții interni și stakeholderii importanți din organizație. Așadar, un assistant manager eficient poate avea un impact major asupra productivității la toate nivelele.

Vrei să afli cum să devii acel asistent de care managerul tău are atât de multă nevoie? Acest training te ajută să conștientizezi care este exact rolul unui assistant manager, ce așteptări are un manager de la tine, ce abilități trebuie să îți dezvolți pentru a fi „mâna dreaptă” a managerului.

Cui se adresează?

Acest training se adresează tuturor asistenților de directori generali, asistenților de manageri de departamente care doresc să performeze, să își îmbunătățească și să-și sistematizeze noțiunile cu care operează, cât și secretarelor care doresc să promoveze.

Obiectivele cursului

 • Îmbunătățirea comunicării și relațiilor cu publicul intern și extern
 • Dezvoltarea noțiunilor de corespondență comercială
 • Îmbunătățirea abilităților organizatorice și a time managementului sarcinilor administrative
 • Dezvoltarea unor noțiuni primare economice și de marketing
 • Rafinarea propriei imagini și ținute de business

Module

 • Rolul assistant managerului în cadrul companiei – secretară vs. assistant manager
 • Așteptările managerului de la asistent
 • Comunicarea internă și externă
 • Corespondența și informațiile scrise – eficiența sistemului informațional
 • Abilități organizatorice, gestionarea super-aglomerării
 • Principii de Time Management
 • Relațiile cu publicul intern și extern; dezvoltarea abilităților de networking
 • Evitarea confuziilor și importanța întrebărilor
 • Noțiuni primare financiar-contabile și de marketing (mediul extern, analiza concurenței)
 • Consolidarea brandului personal (protocol, estetică, vocabular)

Modul de lucru

Toate modulele de training ale Ascent Group, se bazează pe metoda “Learning by doing” și conțin numeroase aplicații practice, teste, jocuri și role-play-uri. Astfel, trainingul va asigura o permanentă interactivitate între participanți, respectiv implicarea continuă a acestora în procesul de învățare. Ponderea activităților practice în conținutul cursului este de aproximativ 70%.

Pe parcursul trainingului participanţii vor avea permanent ocazia să exerseze elemente relative temelor din agendă respectiv să simuleze procese aferente topicurilor abordate.

Toate studiile de caz și exercițiile reflectă situații din realitate și oferă participanților oportunitatea să exerseze noi abilități cu aplicabilitate în practica de zi cu zi.

Despre traineri

Florina Băbău este HR Manager Ascent Group și absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității de Vest din Timișoara și deținătoare a numeroase certificări în domeniul managementului și a resurselor umane. În plan profesional Florina are o experiență profesională de peste 15 ani ca și manager de resurse umane, manager de proiect, implementare și îmbunătățiri de procese, proiecte cu fonduri europene, organizări de evenimente motivaționale, evaluare și dezvoltare de personal, atât pentru companii multinaționale, cât și românești.

Din 2019 Florina a devenit HR Manager în cadrul grupului de firme Ascent, coordonând activitatea și proiectele de resurse umane a grupului la nivel național. Nu în ultimul rând, Florina este și un trainer experimentat în programe de soft skills și team building.

Cristina Fășie s-a alăturat Ascent Group din 2022, ca și Training Manager, prin expertiza cumulată din zonele non-profit și business. Absolventă de Științe ale Comunicării a “Universității de Vest” Timișoara, Cristina s-a format profesional în sectorul privat, implementând proiecte europene (Youth in Action; Erasmus+), coordonând echipe internaționale și angrenând parteneri locali și trans-continentali. După 5 ani în zona ONG, Cristina și-a consolidat abilitățile de management prin tranziția spre zona corporativă, adăugând rolurilor de management anterioare și pe cel de People Development Coordinator la o companie multinațională din domeniul automotive. În munca ei s-a format/certificat multidirecțional și a livrat sesiuni pe varii teme, din zona de soft skills, precum comunicare, mediere a conflictelor, dezvoltare personală, ș.a.

Informații adiționale

Acest curs se va derula in class, la sediul Ascent Group din Arad. Înainte de debutul cursului, fiecare participant va primi un e-mail introductiv, cu informații utile și detalii logistice. Cursul va fi susținut în limba română.

Tariful include:

 • participarea la cele 2 zile de training (16 ore)
 • livrarea programului de un trainer al Ascent Group
 • costul licențelor de training și pregătirea activităților
 • toate materialele necesare pentru training și diplomă
 • masa de prânz și coffee-breaks pentru ambele zile de curs

Tariful menţionat nu include TVA.

Organizaţiile care înscriu mai mulţi participanţi beneficiază de un discount de:

 • 5% din tarif pentru cel de-al doilea participant
 • 10% din tarif pentru cel de-al treilea participant înscris.

Pentru companiile care sunt deja clienți Ascent Group aplicăm un extra discount de 10%.

Participanții înscriși până la 26 mai beneficiază de early bird discount de 10%.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Pentru mai multe informații:

Andra Mocanu