Cursuri

Microsoft Excel (nivel mediu) – curs online

Înregistrează-te 3 iunie, 2024

Prețuri

Preț Early Bird

Până la 15 mai 2024

270€

Preț întreg

Până la 1 iunie 2024

290€

Data și ora

 • 3 iunie 2024; 10:00-12:00
 • 5 iunie 2024; 10:00-12:00
 • 7 iunie 2024; 10:00-12:00
 • 10 iunie 2024; 10:00-12:00
 • 12 iunie 2024; 10:00-12:00
Google Calendar Apple Calendar

Curs Online

Acest curs se va derula prin intermediul platformei Zoom.

Arta de a gestiona eficient potențialul informației

Într-o lume al cărei catalizator sunt informațiile, a fi competent în manevrarea softului Microsoft Excel a devenit o cerință fundamentală, indiferent de industria sau disciplina în care activăm. Excel nu reprezintă doar un program cu foi de calcul, ci este o unealtă versatilă care contribuie la avansarea profesională a celor care au nevoie să gestioneze, analizeze și vizualizeze date cu mare precizie și să obțină livrabile de top gestionând eficient potențialul informației.

Într-o lume în care informațiile ne conduc, cunoașterea programului Excel este o abilitate cu potențial transformațional, prin care oricine se poate echipa suplimentar pentru a excela academic, profesional sau personal.

Acest curs (pentru nivelul mediu) vă va aduce un plus de rapiditate în munca cotidiană. Veți parcurge subiectele esențiale pentru consolidarea competențelor de bază în utilizarea Microsoft Excel și veți avea ocazia să exersați și să primiți clarificări pentru provocările fiecăruia.

Cui se adresează?

Cursul se adresează acelor persoane care au cunoștințe de utilizare a calculatorului și doresc să își însușească abilități de lucru cu instrumente profesionale de calcul tabelar.

Obiectivele cursului

 • Gestionarea eficientă a datelor
 • Analiza aprofundată a datelor
 • Dezvoltarea abilităților de a rezolva probleme complexe
 • Identificarea și utilizarea unor unelte de reprezentare vizuală
 • Economisirea de timp și resurse
 • Creșterea gradului de versatilitate în carieră

Conținutul cursului / Tematică

 1. Formatarea celule: numere, text, date, valută
 2. Formatare tabele
 3. Formatare condiționată
 4. Validare și protejare date
 5. Filtrare și sortare date
 6. Text to columns
 7. Remove duplicates
 8. Flash fill
 9. Grafice și sparklines
 10. Formule și funcții de bază: SUM, SUBTOTAL, COUNT, COUNTA, AVERAGE, MIN/MAX
 11. Funcții logice: IF, IFS, SUM IF, COUNT IF, SUMIF
 12. Funcții text: UPPER, LOWER, PROPER, LEFT/RIGHT, MID, LEN, CONCAT, TEXTSPLIT
 13. Funcții date și timp: TODAY, NOW, DATE
 14. Funcția de căutare: FILTER, XLOOKUP
 15. Tabele Pivot și grafic pivot
 16. Scurtături utile și tips de eficientizare
 17. Tipuri de erori

Cursul se va derula sub forma a 5 module * 2 ore, cu o frecvență de 3 module/săptămână (prima săptămână), respectiv 2 module/săptămână (a doua săptămână), completate de o serie de alte activități de pre-work și home work.

Alte activități

Pre-work

Pentru fiecare modul de training participanții vor primi un pre-work (timp alocat: max. 30 min/modul = timp individual de studiu)

Homework / Aprofundare

La finalul cursului participanții vor primi:

 • o temă de casă practică, pe care vor trebui să o pună în practică împreună cu echipa lor

Modul de lucru

Toate modulele de training ale Ascent Group, se bazează pe metoda “learning by doing” şi conţin numeroase aplicaţii practice, teste, jocuri şi role-play-uri. Astfel, trainingul va asigura o permanentă interactivitate între participanţi, înlusiv în varianta online, respectiv implicarea continuă a acestora în procesul de învăţare. Ponderea activităţilor practice în conţinutul cursului este de aproximativ 90%.

Pe parcursul trainingului participanții vor avea permanent ocazia să exerseze elemente relative temelor din agendă, de la interpretarea informației financiare, citirea și interpretarea bugetelor, până la calcularea unor indicatori de performanță și evaluarea rezultatelor financiare ale propriilor echipe sau evaluarea proiectelor de investiții.

Despre trainer

Trainerul acestui modul este Florina Babău, absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității de Vest din Timișoara și deținătoare a numeroase certificări în domeniul managementului și a resurselor umane. 

În plan profesional Florina are o experiență profesională de peste 17 ani ca și manager de resurse umane, manager de proiect, implementare și îmbunătățiri de procese, proiecte cu fonduri europene, organizări de evenimente motivaționale, evaluare și dezvoltare de personal, atât pentru companii multinaționale (Leoni, Coficab), cât și românești (ARED, Ascent Group).

Din 2019 Florina a devenit HR Manager în cadrul grupului de firme Ascent, coordonând activitatea și proiectele de resurse umane a grupului la nivel național. Nu în ultimul rând, Florina este și un trainer experimentat în programe de soft skills și team building, respectiv un consultant experimentat în probleme de legislația muncii și salarizare.

Informații adiționale

Ascent Group folosește o varietate de tool-uri online pentru derularea sesiunilor virtuale, cum ar fi: Zoom, Adobe Connect, Mural, Miro, etc. Acest curs se va derula prin intermediul platformei Zoom. În debutul cursului fiecare participant va primi un mail introductiv, cu câteva instrucțiuni preliminare și cu link-ul de acces la curs. Toți participanții vor primi la final și un suport de curs pe care și-l vor putea tipări.

Tariful ascestui curs include participarea la cele 5 module online de training, livrarea programului de un senior trainer și un trainer assistant (+ technical support) al Ascent Group, toate materialele necesare pentru training, costul licențelor de training și pregătirea activităților de pre-work și homework. Tariful menţionat nu include TVA.

Organizaţiile care înscriu mai mulţi participanţi beneficiază de un discount de 5% din tarif pentru cel de-al doilea participant şi 10% din tarif pentru cel de-al treilea participant înscris. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Pentru mai multe informații:

Andra Mocanu